ΞΑΝΘΗ Μεγάλη επιτυχία και κοσμοσυρροή στην ημερίδα που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο

Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013!
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα και το φόρουμ που οργανώθηκε στο Επιμελητήριο Ξάνθης την Παρασκευή το απόγευμα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013».


Συγκεκριμένα η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για όλους με εταίρους τους:

- ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
- ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
- ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
- ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ
- ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ.)
- ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

και HEADWAY ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΠΕ στις 5,30 το απόγευμα της Παρασκευής οργάνωσαν ημερίδα με θέμα: Σχέδιο Δράσης: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ξάνθης».

Αμέσως μετά στις 7 η ώρα ακολούθησε το 1ο Forum διαλόγου για το πρόγραμμα «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ξάνθης και συσχέτιση με την Αντιπολίτευση».

Στην ημερίδα και το Forum συμμετείχαν 80 ωφελούμενοι άνεργοι μετά από επιλογή 650 ενδιαφερομένων ανέργων από διάφορες ευάλωτες ομάδες του Δήμου Ξάνθης.

Στο πάνελ βρέθηκαν και μίλησαν οι: Χριστίνα Ταβουλτσίδου Προϊσταμένη Μονάδας Β΄ της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, ο ΔΡ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος Σύμβουλος επιχειρήσεων – εξωτερικός εμπειρογνώμων ΚΜΟΠ, ο Ευθύμης Μίλκογλου Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης και η Κυριακή Καραγιάννη Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης.

Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση των ομιλητών με τους ωφελούμενους του έργου για τις δυνατότητες απασχόλησης τους και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Καινοτόμες ιδέες και προσπάθεια για την καταπολέμηση της ανεργίας σε περίοδο κρίσης δημιουργώντας θέσεις εργασίας σε νέους τομείς.

Πηγή: adesmeuti-thrakis.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου