ΚΑΒΑΛΑ Διαμαρτυρία στο ΙΚΑ από τη Λαϊκή Επιτροπή

Μία ακόμη διαμαρτυρία έκανε χθες έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) η Λαϊκή Επιτροπή Καβάλας. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική. Εκπρόσωποι των λαïκών επιτροπών αναζήτησαν για να επιδώσουν ψήφισμα, τη διευθύντρια του ιδρύματος, αλλά αυτή απουσίαζε. Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από τη δικαιολογημένη απουσία της διευθύντριας απουσίαζε λόγω ασθένειας κι ο αναπληρωτής της.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Β. Κουζικόπουλος, είπε ότι οι λαϊκές επιτροπές θα συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους και τις κινητοποιήσεις τους. Είπε ειδικότερα τα εξής:

«Σήμερα (χθες) βρισκόμαστε στο ΙΚΑ σε μία παράσταση διαμαρτυρίας για ν΄ απαιτήσουμε για τους ανασφάλιστους εργαζόμενους – άνεργους βασικά, να θεωρηθούν χωρίς προϋποθέσεις τα βιβλιάριά τους. Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα και κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια, λόγω της αυξημένης ανεργίας που αγγίζει το 1,5 εκατομμύρια πανελλαδικά σε άτομα, στην πόλη μας έχουμε σοβαρό πρόβλημα και ήρθαμε να ζητήσουμε έτσι χωρίς προϋποθέσεις να γίνει η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας».
http://www.proininews.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου