ΕΠΑ ΞΑΝΘΗΣ Εργαστήριο διαλόγου για τους οδηγούς ποιότητας στον παραδοσιακό οικισμό

 Η «Ενέργεια- Περιβάλλον-Ανάπτυξη (ΕΠΑ-ΑΝΑΕ ΟΤΑ)» στο πλαίσιο εφαρμογής της πράξης «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ» διοργανώνει το 2ο Εργαστήριο διαλόγου με θέμα: «Εργαλεία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδρομών γνωριμίας στην Παλιά Ξάνθη» στην Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στις 12.00 μ.μ.εΡ

Σε συνέχεια παλαιότερης πρωτοβουλίας που αφορούσε στην εφαρμογή ορθών πρακτικών και κανόνων ποιότητας στην παλιά Ξάνθη με στόχο να καθιερωθεί μια ενιαία ταυτότητα υψηλής αναγνωρισιμότητας η ΕΠΑ υλοποιεί δράσεις οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την:
  • Δημιουργία Χάρτη Προτεινόμενων Διαδρομών Γεύσεων και τοποθέτηση ειδικής σήμανσης στα σημεία ενδιαφέροντος.
  • Δημιουργία Χάρτη Προτεινόμενων Διαδρομών Πολιτισμού, Θρησκείας, Αρχιτεκτονικής.
  • Σχεδίαση και δημιουργία 3-5 ενδεικτικών τύπων πινακίδων κατάλληλων για επιχειρήσεις της Παλιάς Ξάνθης. Πιλοτική εφαρμογή σε 5 επιχειρήσεις.
  • 8 Πινακίδες σήμανσης που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία του πολεοδομικού ιστού.
  • Ανάπτυξη εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) και tablets με λειτουργικό σύστημα iOs και Android.

Το παραπάνω υλικό θα παρουσιαστεί στους φορείς και υπηρεσίες που έχουν ως αντικείμενό τους την παλιά Ξάνθη αλλά και στους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την τουριστική προβολή της.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν μέρος του υλικού που παράχθηκε (χάρτες κ.α) προκειμένου να το αξιοποιήσουν σε σχέση με τις δραστηριότητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία στο τηλ. : +2541 0 72070 (κα Τσαλίκη) καθώς και με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση epaota@gmail.com
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου