ΞΑΝΘΗ Με διοίκηση Ιβάν Σαββίδη πλέον η ΣΕΚΑΠ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ από την Donskoy Tabak JSC του Ιβάν Σαββίδη, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 21 Μαΐου η υπό εκκαθάριση ΑΤΕbank χωρίς, ωστόσο, να γνωστοποιήσει το τίμημα της συναλλαγής.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Σε συνέχεια της από 29.3.2013 ανακοίνωσης σχετικά με την μεταβίβαση της συμμετοχής της Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε (Υπό Ειδική Εκκαθάριση) στην εταιρία ΣΕΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνεται η υπογραφή των τελικών συμβατικών κειμένων με την εταιρία DONSKOY TABAK JSC . Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και τις απαιτούμενες εγκρίσεις».

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η επίσημη ανακοίνωση της εξαγοράς της ΣΕΚΑΠ από τον ομογενή επιχειρηματία εν τω μεταξύ, συνέπεσε και με τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας που είχε αναβληθεί στις 8 Μαίου, καθώς η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη είχε ζητήσει μικρή χρονική παράταση για να φέρει κάποια έγγραφα που απαιτούνταν. Το διαδικαστικό κύλησε ομαλά και η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι, 21 Μαίου, έχοντας αποφασίσει ομόφωνα τη συμπλήρωση έξι θέσεων του Δ. Σ., οι οποίες είχαν «χηρέψει» μετά την παραίτηση ισάριθμων μελών του. Οι συγκεκριμένες θέσεις καλύφθηκαν από Έλληνες και Ρώσους και πλέον το νέο Δ. Σ. της καπνοβιομηχανίας που και πάλι απαρτίζεται από 11 μέλη, θα δρομολογήσει τη διαδικασία για τη σύστασή του σε σώμα, προκειμένου να κλείσει και τυπικά αυτό το θέμα, οδηγώντας τη ΣΕΚΑΠ στην εποχή Σαββίδη. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις και την πώληση του εργοστασίου στον ομογενή επιχειρηματία.

Με απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσης, νέος Πρόεδρος της μεταβατικής διοίκησης της ΣΕΚΑΠ ανέλαβε από χθες ο S. Sapotnitskiy, αντιπρόεδρος ο Ανέστης Καραπαπάζογλου και διευθύνων σύμβουλος ο Μπίτος, ενώ απλό μέλος παραμένει ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Πράτσος! Σημειώνεται ότι 6 μέλη της μεταβατικής διοίκησης προτάθηκαν από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη.

Τα πρωτοσέλιδα λοιπόν της «Α» που ξεκίνησαν από τέλη Νοεμβρίου 2012 δικαιώθηκαν περίτρανα χθες…

Αναλυτικά η νέα διοίκηση της ΣΕΚΑΠ αποτελείται από τους εξής

1.S. Sapotnitskiy Πρόεδρος

2 Ανέστης Καραπαπάζογλου Αντιπρόεδρος

3. Ι. Μπίτος, Διευθύνων σύμβουλος

ΜΕΛΗ

4.Ντιάνα Ζουρελίδη (στενή συνεργάτης του Ιβάν και στον ΠΑΟΚ)

5.Κωνσταντίνος Φωτιάδης

6.Αλκιβιάδης Μαυροφρίδης

7.M. Goncharova

8.Romanov Sergey

9.Δημ. Πράτσος

10.Χρ. Κοντογεώργος

11.Βασ. Λειβαδίτης

Πηγή: adesmeuti-thrakis
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου