ΡΟΔΟΠΗ & ΕΒΡΟΣ Με κοινή συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης

H Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε. και η Αναπτυξιακή Ροδόπης συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης το οποίο διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Στόχος του Φεστιβάλ ήταν να δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις τουρισμού, στις περιφέρειες, τους δήμους, τα... επιμελητήρια και άλλους φορείς να προβάλλουν και να προωθήσουν το προϊόν τους μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, και παράλληλα, στους καταναλωτές να προγραμματίσουν οικονομικά τις διακοπές τους με την παροχή ελκυστικών προγραμμάτων και πακέτων διακοπών.

Στο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Μαΐου 2013, στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης συμμετείχαν εκτός των δύο αναπτυξιακών εταιρειών, έντεκα Επιμελητήρια, πέντε Περιφέρειες, πέντε Δήμοι και 40 ιδιώτες, όπως τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικοί οργανισμοί, αλλά και τουριστικές ενώσεις και φορείς. Οι ξένες συμμετοχές προέρχονταν από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, ενώ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν και διάφορες πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ οι δύο αναπτυξιακές εταιρείες είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν τους επισκέπτες για το πρόγραμμα «Green Holidays» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Βουλγαρία 2007-2013.

Το περίπτερο των Αναπτυξιακών επισκέφτηκαν και ενημερώθηκαν, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ψευδιώτης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσ/νικης κ. Μιχάλης Ζορμπίδης, ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και πολλοί επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τους δύο νομούς Έβρου και Ροδόπης.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου