ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ της Αθήνας έκοψαν σήμερα στα γραφεία τους, την βασιλόπιτά τους!



 Την βασιλόπιτά τους έκοψαν χθες το πρωί στα γραφεία τους στην Αθήνα, τα μέλη των συλλόγων Ξανθιωτών, παρουσία του βουλευτή Ξάνθης και πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού, του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη σε μια πολύ όμορφη και λιτή ατμόσφαιρα, ευθύς αμε΄σως μετά την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμονα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Γραμματέας της Κυβέρνησης κ.Μπαλτάκος για την συμβολή του στο θέμα του ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ της Ξάνθης, διότι αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την δικαίωση της περιοχής μας.
Τυχερός της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης που κέρδισε μάλιστα  και το φλουρί της βασιλόπιτας κι είναι η...3η φορά! Αφού το κέρδισε και στη βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης αλλά και στη βασιλόπιτα της Μητρόπολης!
Στις συναντήσεις και συζητήσεις που είχε ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός  με τα μέλη των συλλόγων σφίγγοντας τα χέρια όλων, δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να δώσει μήνυμα αγάπης στα αδέλφια μας Ξανθιώτες που ζούνε στην Αθήνα και «βιώνουν» κι αυτά την μεγάλη οικονομική κρίση, αναφερόμενος και πάλι στο πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει για την περιοχή η υλοποίηση του έργου του αρδευτικού, τονίζοντάς τους ότι το γραφείο του στην Αθήνα είναι ανοιχτό πάντα, για ότι πρόβλημα έχουν.  
Από την πλευρά τους οι Ξανθιώτες ευχαρίστησαν τον πρώην Υπουργό για την παρουσία του αλλά και το ότι είναι συνεχώς στο πλευρό τους και έχουν επί τόσα χρόνια μια επικοινωνία καρδιάς και συνεργασία με κοινό όραμα την οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της Ξάνθης. 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου