ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται να πάρει το ρόλο του ΠΑΣΟΚ. «Όχι» σε πρόωρες εκλογές

Και νέα επίθεση προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία είπε ότι ο κ. Τσίπρας βιάζεται να πάρει το ρόλο που είχε το ΠΑΣΟΚ, «ώστε να καθίσει κι αυτός στην κυβερνητική καρέκλα». Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα διαφώνησε με το αίτημα του κ. Τσίπρα για να γίνουν πρόωρες εκλογές: «Οι εκλογές δεν δίνουν φιλολαϊκή λύση, είτε είναι πρόωρες είτε όχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα συμβάλλουμε στην οργάνωση της πάλης, της νεολαίας, της φτωχής αγροτιάς, για να αποκρουστούν οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς», σημείωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News».
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα, η κ. Παπαρήγα είπε ότι «η βιασύνη του να πάρει τον ρόλο που είχε το ΠΑΣΟΚ, ώστε να καθίσει κι αυτός στην κυβερνητική καρέκλα δεν κρύβεται. Αυτό προφανώς ενοχλεί την ηγεσία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και ο τσακωμός τους θα αγριεύει. Πρόκειται για τη γνωστή δικομματική κοκορομαχία. Οξυμένη φραστικά, αλλά χωρίς ουσία πολιτική αντιπαράθεση». Επίσης, η γ.γ. του ΚΚΕ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Δημοκρατική Αριστερά να συμμετάσχει σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αποκλείω να γίνουν 'υπόγειες' κινήσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, όχι μόνο με τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και με άλλους κομματικούς σχηματισμούς. Μην κοιτάτε τι λένε τώρα, στα βασικά έχουν την ίδια κατεύθυνση», είπε.
Η κ. Παπαρήγα στράφηκε και κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «θέλουν να φορέσουν πιο βαριές αλυσίδες στον λαό» για «να ζήσει μόνιμα στην απόγνωση της φτώχειας και της ανεργίας». Τέλος, όσον αφορά το Συνέδριο του κόμματος, προειδοποίησε πως θα αποτύχουν όσοι πετούσαν «μπανανόφλουδες», ώστε «το σύστημα να βάλει στο χέρι» το ΚΚΕ.
http://www.eklogika.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου