ΞΑΝΘΗ Προβληματισμός στα τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη

Έντονα εξυφαίνεται το σενάριο της κοινής καθόδου της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές τοπικές, περιφερειακές, βουλευτικές και ευρωβουλευτικές. 

Ήδη συζειτείται εκείνη η συνταγματική φόρμουλα που θα λύσει το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι συζητείται έντονα στα κομματικά γραφεία των δύο παρατάξεων. Ο κίνδυνος που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνιέται εύκολα παρ όλο που οι προτάσεις εξόδου από την κρίση δεν ικανοποιούν το εκλογικό Σώμα.

Όπως λένε ψηφοφόροι των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης, αυτή τη φορά η διαμαρτυρία θα είναι συνειδητή  ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ. «Άλλωστε, λένε,  πόσο μεγαλύτερο κακό από την Συγκυβέρνηση μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ»;

Τέλος το σενάριο θέλει τον Α. Κοντό Δήμαρχο Ξάνθης με την στήριξη Α.  Γιαννακίδη, τον Άρη Γιαννακίδη Περιφερειάρχη με την στήριξη του Κοντού και φυσικά για να μην έχουν τον Γ. Παυλίδη «στα πόδια τους», αυτό ειπώθηκε χαρακτηριστικά από κομματικό στέλεχος της ΝΔ, θα τον στρέψουν προς τα βουλευτικά έδρανα.


Σοβαρό πρόβλημα θα έχουν τα τοπικά στελέχη στον Δήμο Ξάνθης που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν δημιουργήσει την δική τους πορεία αλλά δεν «κολλά» στην πορεία του  Α. Γιαννακίδη και του Α. Κοντού.
http://www.xanthitimes.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου