Σχεδίαζαν απόδραση με ελικόπτερο



Απόδραση των προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο φαίνεται πως επεξεργάζονταν οι συλληφθέντες στην Κοζάνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τα 4 εκ των 5 USB που βρέθηκαν στην "γιάφκα" στα Τουρκοβούνια.
Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν καταγράψει που υπάρχουν ελικοδρόμια, με ποιο τρόπο και ποια αιτιολογία μπορεί κάποιος να ενοικιάσει ελικόπτερο, ενώ είχαν καταγράψει ακόμα και ξενοδοχεία που διαθέτουν ελικοδρόμιο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης σε αυτά βίντεο και φωτογραφίες από τράπεζες αλλά και έρευνα αγοράς για το πως μπορεί να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα και μικροκάμερες. Βρήκαν επίσης το επιστολή του Γιάννη Μιχαηλίδη, την οποία είχε στείλει σε γνωστό δικτυακό τόπο του αντιεξουσιαστικού χώρου λίγες μέρες μετά την ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο, με την οποία δήλωνε ότι δεν έχει σχέση με τη ληστεία αλλά και κείμενο του Μιχαηλίδη και του Πολίτη που είχε σταλεί στην ίδια ιστοσελίδα όταν είχε αρχίσει η δίκη της οργάνωσης.

Στα USB βρέθηκαν επίσης κείμενα που αντάλλασσαν μεταξύ τους προφυλακισμένα και μη μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς". Στο σπίτι στα Τουρκοβούνια οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο καθώς επίσης και μια περούκα.

Μεγάλη σημασία δίνουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στο πέμπτο USB που είναι κρυπτογραφημένο και το οποίο θέλει ειδική επεξεργασία για να ανοίξει και να διαβαστεί. Σήμερα οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν μέσα στη γιάφκα αλλά και τα σημειώματα όπου οι προφυλακισμένοι έδιναν οδηγίες στα μέλη της οργάνωσης.

Χαρακτηριστικά γράφουν σε ένα σημείο: "Σύντροφοι τη Δευτέρα θα σας δώσουμε στη μικρή τα ακριβή φωτοαντίγραφα". Σε άλλο σημείο γράφουν: "Τα χαρτιά όταν τελειώσετε τη δουλειά βάλτε τα σένα φάκελο που θα γράφει Βαγγέλης και δώστε τα στη μικρή".

Προτεραιότητα της αντιτρομοκρατικής αυτή τη στιγμή είναι να εντοπίσουν την ταυτότητα της γυναίκας που αποκαλούν "μικρή".
http://www.megatv.com
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου