ΞΑΝΘΗ Εγκρίθηκαν το πρόγραμα και ο προϋπολογισμός Καρναβαλιού & ΘΛΕ



Το πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού καθώς και ο Προϋπολογισμός όλων των εκδηλώσεων συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, το οποίο συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής.
Τα μέλη του Δ.Σ. όσο και τα στελέχη του Κέντρου Πολιτισμού ανέφεραν ότι το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα του φετινού Προϋπολογισμού. Συνολικά 40.000 ευρώ κοστίζει όλο το πρόγραμμα των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών 2012-Ξανθιώτικο Καρναβάλι πλην της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης, που αποτελεί ξεχωριστή εργολαβία για όλο το χρόνο.
Καμία εκδήλωση της φετινής διοργάνωσης δεν θα έχει εισητήριο, κάτι που βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη του Δ.Σ. ενώ από τον Ηλία Βασιλούδη υπήρξε η πρόταση, γενικώς στις διοργανώσεις του Δήμου, όταν υπάρχει ισχυρό καλλιτεχνικό όνομα να υπάρχει συμβολικό εισητήριο του 1 ευρώ, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στις παρούσες συνθήκες, με το φετινό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός πέρασαν κατά πλειοψηφία με τον Ηλία Βασιλούδη να ψηφίζει λευκό, για τυπικούς λόγους λόγω έλλειψης εισηγήσεων, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει κάποιες αντιρρήσεις.
Από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού απουσίασε ο Πρόεδρος Μανώλης Φανουράκης ενώ παρέστησαν τα μέλη Γιάννης Δρεμσίζης, Αλέκος Κυριακίδης, Ηλίας Βασιλούδης, Νίκος Ανταμπούφης, Σάββας Μελισσόπουλος, Σούλα Τζόλα, Ανέστης Χατζόπουλος.
http://www.xanthipress.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου