ΠΑΣΟΚ Επιστροφή Σκανδαλίδη, Κουτσούκου, Κασσή και Γκερέκου στην Κ.Ο.



Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν, εν όψει του συνεδρίου, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Κάσσης, Γιάννης Κουτσούκος και Άντζελα Γκερέκου, οι οποίοι είχαν τεθεί εκτός με απόφαση του κ. Βενιζέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει σχετικά με επιστολή του τον Πρόεδρο της Βουλής.
Για την επανένταξή της στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η Άντζελα Γκερέκου δήλωσε: «Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα. Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να συμβάλω στο διάλογο για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά. Διάλογος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Αφετηρία γι’ αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».


Την ίδια ώρα, οξύνεται η αντιπαράθεση στο ΠΑΣΟΚ γύρω από το θέμα της εκλογής συνέδρων, καθώς η «Αριστερή Πρωτοβουλία», με δήλωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, αμφισβητεί την αμεροληψία της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) και ζητεί την παραίτηση των τεσσάρων μη εκλεγμένων μελών της, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Σουλαδάκης. Τα άλλη τρία μέλη των οποίων ζητείται η παραίτηση είναι ο Γρηγόρης Φελώνης, ο Γιάννης Πέππας και ο Γιώργος Χαλβατζόγλου, οι οποίοι θεωρείται ότι ανήκουν στο «κλίμα Βενιζέλου».
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος χαρακτηρίζει «προκλητική» την επίθεση του κ. Φελώνη κατά του Γραμματέα της Ν.Ε. Πειραιά Γιάννη Αξαρλή και προσθέτει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από «κηπουρούς νέας κοπής» και «μάγειρες εκλογικών διαδικασιών».
Αιτιολογώντας την απαίτηση για παραίτηση των τεσσάρων μελών της ΕΚΑΠ, ο κ.Παναγιωτακόπουλος αποδίδει στην Επιτροπή ότι «μετέτρεψε μια πολιτική διαδικασία σε φάντασμα» ενώ κάνει λόγο «υψηλή κοπτοραπτική» από την πλευρά της Επιτροπής και «εκλογικές πατέντες παγκόσμιας πρωτοτυπίας».
naftemporiki.gr με πληροφορίες ΑΜΠΕ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου