ΚΟΜΟΤΗΝΗ Παραπέμπονται τα παλιά στελέχη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για ψευδείς καταθέσεις

  • …σε βάρος του Λεύτερη Γλερίδη
  • Καταπέλτης το κλητήριο της Εισαγγελίας που τους παραπέμπει να δικαστούν για σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών σε δίκες
  • Ακολουθεί και σχετική εκδίκαση υπόθεσης αστικής αποζημίωσης για ηθική και οικονομική βλάβη που υπέστη επί 10 και πλέον χρόνια το θύμα των συκοφαντιών
Η ώρα της Δικαιοσύνης έφτασε. Ο  ψεύτης και ο κλεφτής τα πρώτα χρόνια χαίρονται. Ενώπιον των δικαστών οσοι κατέθεταν επί χρόνια ψέματα και διοχέτευαν στην κοινωνία της Κομοτηνής τις  συκοφαντίες τους.
Η υπόθεση έρχεται από τα παλιά και ίσως δεν θα ειχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν η σημερινή κατάληξη δεν ήταν αποτέλεσμα ευαισθησίας κάποιων δικαστών.
Η υπόθεση αφορά τον συνεταιρισμό του «ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» και την κατάληξη που είχε αυτός, ο οποίος ιδρύθηκε με την αγάπη των εργαζομένων και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να έχει μια αξιόλογη πορεία στη κοινωνία της Κομοτηνής.
Ξαφνικά παρουσιάστηκε οικονομικό πρόβλημα και διαπιστώθηκε ότι ο αντιπρόεδρος της διοίκησης που ήταν υπεύθυνος για τη λειτουργία του ενός καταστήματος υπεξαίρεσε ένα ποσό 12.000.000 δραχμών.
Όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός ο καταχραστής, ένας υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας επέστρεψε αμέσως τα 2.000.000 δραχμές και τα υπόλοιπα τα επέστρεψε σε διάρκεια ενός έτους.
Το έτος 2000 ο Γλερίδης κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη μια κατάχρηση χρημάτων στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και αμέσως εξαπολύθηκε ένας πόλεμος λάσπης εναντίον του από τους μεθόδευες της κατάχρησης προκειμένου για λόγους εκδίκησης να έχει προβλήματα με τη  δικαιοσύνη.
Κατήγγειλαν με υπόγειες διαδικασίες στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ψευδή γεγονότα με αποτέλεσμα την έναρξη ανακριτικών διαδικασιών που κατέληξαν στα  ανώτερα δικαστήρια της Ροδόπης.
Η υπόθεση κράτησε περίπου 10 χρόνια και ειχε βέβαια το φυσιολογικό αποτέλεσμα αφού οι δικαστές  διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε ίχνος παραβατικής ενέργειας. Το Κατηγορητήριο αναφέρει :
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΠΑΝΔΙΩΤΗΣ κατέθεσε ότι υπήρχαν σοβαρες διοικητικές παρατυπίες, ότι δεν τηρήθηκαν οι καταστατικές δεσμεύσεις, ότι δεν έγιναν συνελεύσεις, ότι το ποσό της πώλησης το καρπώθηκε ο Γλερίδης γνωρίζοντας ότι όλα ηταν ψευδή αφού ο Γλερίδης αθωώθηκε με την υπ’ αριθμόν 234/2007 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης και με την υπ’ αριθμόν 30/2012 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης ενώ το αληθές είναι ότι ο Ελευθέριος Γλερίδης δεν οικειοποιήθηκε χρήματα του συνεταιρισμού «ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ» και τηρούσε κανονικά τις σχετικές διαδικασίες.
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΥΔΗΣ εξεταζόμενος ενώπιον αρχής κατέθεσε εν γνώσει του ψέματα αποκρύπτοντας την αλήθεια και συγκεκριμένα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Θράκης ότι υπήρχαν σωρεία παραβάσεων, δεν έγιναν συνεδριάσεις ούτε και συνελεύσεις, οτι το μαγαζί το αγόρασε ο ίδιος έναντι 2.800.000 δραχμών και το πούλησε 145.000.000 δρχ. κι ότι καρπώθηκε τα χρήματα, ότι αγόρασε σπίτια και άλλα πολλά.
Όμως σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα όλα όσα κατέθεσε είναι ψέματα γιατί ο Γλεριδης αθωώθηκε με τις αποφάσεις 234/2007 και 30/2012 των Εφετείων της Θράκης ενώ όλες οι ενέργειες του ηταν νόμιμες και σύμφωνα με τις καταστατικές δεσμεύσεις.
Το προκλητικό στην όλη υπόθεση είναι οτι οι παραπάνω προχώρησαν στην καταγγελία από εκδικητική μανία γιατί καταγγέλθηκαν στη δικαιοσύνη για την κατάχρηση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο το 2000, δηλαδή θυμήθηκαν την υπόθεση του συνεταιρισμού μετά απο 10 χρόνια.
Ο άνθρωπος που παρουσίασε έλλειμμα στο ταμείο του καταστήματος που ήταν υπεύθυνος ποσού 12.00.0000 δραχμών το πρώτο εξάμηνο του 1993 ηταν ο ΖΑΠΑΝΔΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, αυτός που  παραπέμπεται για ψευδή και συκοφαντίες. Θράσος!
http://fonirodopis.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου