ΞΑΝΘΗ Στασιμότητα στην ΣΕΚΑΠ. Στον Ειδικό Εκκαθαριστή συνδικαλιστές μαζί με βουλευτές

Το θέμα της ΣΕΚΑΠ και της αγοραπωλησίας της, παραμένει στάσιμο τις τελευταίες μέρες.

Στο παιχνίδι, ως γνωστόν, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες και ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που φέρεται να έχει καταθέσει δεσμευτική προσφορά, αν και εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας και, προφανώς, ανταγωνίζεται ισότιμα τον τουρκικό όμιλο SEΒΑ, το μόνο που κατέθεσε δεσμευτική προσφορά στο στάδιο του δεύτερου διαγωνισμού.

Καμία συμφωνία δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει σε ποιο βαθμό έχει προχωρήσει η αξιολόγηση, αν ο ομογενής επιχειρηματίας επιμείνει μέχρι τέλους και αν έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας, που είχε ζητήσει. Απέναντί του βρίσκεται ο τουρκικός όμιλος που συνεργάζεται με την ελληνική εταιρία τροφίμων ΕΛΓΕΚΑ.

Στην Αθήνα οι εργαζόμενοι, ζητούν και τους βουλευτές

Ενόψει των κυοφορούμενων εξελίξεων οι εργαζόμενοι φαίνεται να αναλαμβάνουν δράση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων επιχειρούν κάθοδο στην Αθήνα την Πέμπτη προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση, εφόσον παρατηρείται στασιμότητα και ο χρόνος πιέζει. Οι συνδικαλιστές επιδιώκουν συνάντηση με τον Ειδικό Εκκαθαριστή της ΑΤΕ κ. Μαράντο ενώ ζητούν στην επίσκεψή τους να είναι παρόντες και οι τρεις βουλευτές, που είναι πιθανό να συμπέσουν και να συνοδεύσουν τους εργαζόμενους.

Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, το θετικό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την εταιρία και το αρνητικό ότι καθυστερεί η διαδικασία, αναφέρουν παράγοντες που γνωρίζουν τις εξελίξεις αλλά και τις παρεμβάσεις που γίνονται.
http://www.xanthipress.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου