ΞΑΝΘΗ Επιφυλάξεις Φανουράκη για την εισφορά 50 λεπτών στις καρναβαλικές στολές

Επιφυλάξεις εκφράζει, τελικά, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης για το αν θα προχωρήσει τελικά η πρόταση για την προσφορά 50 λεπτών από κάθε στολή του Καρναβαλιού για την αγορά εμβολίων για ανέργους. Όπως είναι γνωστό είχε κατατεθεί στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού από τον Ηλία Βασιλούδη και είχε γίνει αποδεκτή από όλα τα μέλη, με τον Πρόεδρο να αναφέρει πως θα τη θέσει στην Οργανωτική και ελπίζει πως θα γίνει αποδεκτή
Σε δηλώσεις του πάντως ο Μανώλης Φανουράκης, εκφράζει κάποιες επιφυλάξεις και σημειώνει  «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, ρίχνουμε το μπαλάκι στους Καρναβαλικούς Συλλόγους που έχουν αποδείξει πως βοηθάνε τους συνανθρώπους τους.»
Η άποψη του Μανώλη Φανουράκη είναι πως οι ομάδες επιχειρηματιών που επωφελούνται από το μεγάλο θεσμό θα πρέπει να καλύπτουν ανταποδοτικά κάποια  έξοδα του θεσμού αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως αυτά που αναφέρει η πρόταση.
Παράλληλα, ανέφερε ότι θα θέσει την πρόταση στην Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων, χωρίς να γνωρίζει αν αυτοί θα δεχτούν. Όπως σημείωσε, στην οργανωτική επιτροπή θα κληθεί και ο Ηλίας Βασιλούδης για να αναπτύξει την πρότασή του προς τους Συλλόγους.
http://www.xanthipress.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου