ΚΑΒΑΛΑ Έτοιμο το Κέντρο Αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ

Η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ ΕUROMEDICA» δημιουργήθηκε τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια, με συγκεκριμένο στόχο να δημιουργήσει στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα, ένα μεγάλο κέντρο ιατρικής αποκατάστασης – αποθεραπείας. Το σχέδιο αυτό συνάντηση κατ΄ αρχήν διάφορα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά προβλήματα. Τα ξεπέρασε. Ξεπέρασε και την οικονομική κρίση της εποχής. Έτσι η κλινική ετοιμάζεται να εγκαινιαστεί πριν το Πάσχα.
Το μεγάλο κέντρο ιατρικής αποκατάστασης – αποθεραπείας, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης. Πρόκειται να εγκαινιασθεί και να λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2013.
Είναι μία μεγάλη επένδυση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, που εντάχθηκε στον προηγούμενο αναπτυξιακό νόμο.
Θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας, από κάθε είδους ασθένεια. Ήδη δημοσιεύθηκαν ανακοινώσεις της εταιρείας για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.
Θα καλυφθούν κατ΄ αρχήν 60 με 65 θέσεις, διαφόρων ειδικοτήτων. Οι αιτήσεις που στέλνονται συνεχώς στην εταιρία ξεπέρασαν τις 500. Συνολικά στην κλινική θα δημιουργηθούν 80 θέσεις εργασίας.
Σε έκτακτη γενική συνέλευση που έκανε στις 12 Δεκεμβρίου του 2012, η εταιρεία, πήρε απόφαση για νέα μικρή αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Η κλινική θα διαθέτει τα καλύτερα ιατρικά μηχανήματα σε επίπεδο νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Πρόκειται για μία επενδυτική πρωτοβουλία στην οποία μετέχει με μικρό όμως ποσοστό η εταιρεία EUROMEDICA. Μέτοχοι είναι γιατροί από το Νομό Καβάλας και την Ανατολική Μακεδονία γενικότερα.
Διοικητικός Διευθυντής είναι ο Κώστας Τσάμης, ο οποίος χειρίζεται όλα τα θέματα μέχρι αυτή τη στιγμή, για την ολοκλήρωση του έργου, την προετοιμασία λειτουργίας της κλινικής.
Τα κτήρια της κλινικής βρίσκονται πολύ κοντά στο κατάστημα «Τζάμπο», στον Αμυγδαλεώνα, όπου το τελευταίο διάστημα παρατηρείται οργασμός οικοδομικών δραστηριοτήτων. Εξωτερικά ο χώρος διαμορφώνεται και η επένδυση φαίνεται ότι προοδεύει, παρά το γεγονός ότι συμπίπτει χρονικά με μία δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Πηγή:http://www.proininews.gr 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

1 σχόλια :