ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Διοργανωνει σημερα ημεριδα πληροφορισης για τα αποτελεσματα του προγραμματος URBACT II

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των εργασιών του ευρωπαϊκού προγράμματος SURΕ: Fostering Diversification of local economies by using innovative Socio-economic methods of Urban Rehabilitation in deprived urban areas, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Κομοτηνής, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, ιδιώτες, σύλλογοι, ο τοπικός τύπος και οι δημότες να παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου και στην τελική ημερίδα πληροφόρησης σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο ισόγειο της Κ.Καραθεοδωρή ΑΝ.Α.Ε. Δήμου Κομοτηνής, Ν. Τσανακλή 15 (παλιά βιβλιοθήκη).

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η κοινοποίηση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης που συνέταξε ο Δήμος Κομοτηνής στα πλαίσια του συγκεκριμένου έργου, η παρουσίαση καλών πρακτικών που εφαρμόστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης των δράσεων του προγράμματος και η ανάπτυξη της μεθοδολογίας του συμμετοχικού σχεδιασμού που αποτέλεσε το βασικό εργαλείο των εταίρων.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετείχε ως ένας από τους συνολικά 8 εταίρους του θεματικού δικτύου, που εντάσσεται στην επιμέρους ενότητα “Ολοκληρωμένη ανάπτυξη υποβαθμισμένων περιοχών και περιοχών σε κίνδυνο”, του δεύτερου άξονα προτεραιότητας του προγράμματος URBACT II με θέμα: «Ελκυστικές και συνεκτικές πόλεις». Το θεματικό δίκτυο SURΕ (http://urbact.eu/sure), έχει ως κοινό στόχο την υποστήριξη της δημιουργίας στρατηγικών ανάπτυξης, μέσα από κοινωνικές και οικονομικές παρεμβάσεις, σε υποβαθμισμένες περιοχές που βρίσκονται κοντά στο κέντρο της πόλης.



Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου