SKODA ΞΑΝΘΗ – Πανιώνιος 4-0

Η SKODA ΞΑΝΘΗ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιστρέφει στην άκρη του πάγκου της και να επιλέγει την ίδια 11άδα με το προηγούμενο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο - στην κρίσιμη βαθμολογικά για την ξανθιώτικη ομάδα αναμέτρηση – και φάνηκαν να ξεκινούν καλύτερα το παιχνίδι υπερτερώντας στην μεσαία γραμμή. Από το 15ο λεπτό κι έπειτα η ξανθιώτικη ομάδα άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της, βρήκε τα πατήματά της, ισορρόπησε και λίγο αργότερα ξεκίνησε το επιθετικό της ξέσπασμα. Μέσα σε 10 λεπτά, από το 31’ μέχρι το 41’ παραβίασε τρεις φορές την εστία του Γιαννακόπουλου με τους Μαρίν (21’), Γούτα (38’) και Ονουάτσι (41’) έβαλε τις ισχυρές βάσεις για τη νίκη.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πραγματοποίησε δύο αλλαγές μιας και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Μενδρινός και Καμπάνταης μπήκαν στην θέση των Σάμαρη και Ντούνη σε μία προσπάθεια να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Η SKODA ΞΑΝΘΗ εύκολα κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα και ήταν η ομάδα που έψαχνε περισσότερο ένα ακόμη γκολ στην κόντρα επίθεση. Έχασε ευκαιρίες για να το πετύχει και τελικά αυτό ήρθε στο 80’ με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο επιθετικός της ομάδας έφτασε τα τέσσερα φετινά τέρματα γράφοντας το τελικό 4-0. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα του Πανιωνίου και παράλληλα η 3η φετινή νίκη της ξανθιώτικης ομάδας.

Φάσεις - Γκολ

Στο 8’ σουτ του Αραβίδη άουτ.
Στο 11’ καλό σουτ του Σάμαρη πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 14’ σέντρα του Κούρου κεφαλιά του Αραβίδη άουτ.
Στο 16’ ο Ονουάτσι μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ που κόντραρε σε αμυντικό.
Στο 19’ ασίστ του Μάνταλου ο Ονουάτσι έκανε το πλασέ στο τετ α τετ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 31’ ο Μαρσελίνιο έκανε την πάσα στον Ονουάτσι κι αυτός έσπασε στον Μαρίν που με κοντινό πλασέ σε αφύλακτη εστία πέτυχε το 1-0.
Στο 38’ κόρνερ του Μάνταλου κεφαλιά του Γούτα, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γιαννακόπουλου για να γίνει το 2-0.
Στο 41’ ο Βασιλακάκης βγήκε από δεξιά κι έσπασε την πάσα, η μπάλα έφτασε στον Ονουάτσι που με σουτ από κοντά πέτυχε το 3-0.
Στο 58’ κόρνερ του Μάνταλου, ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά με τον Γιαννούλη να σταματά την μπάλα πάνω στην γραμμή διώχνοντας τον κίνδυνο.
Στο 60’ σέντρα του Μαρίν στον Ονουάτσι που πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά έχασε την μεγάλη ευκαιρία.
Στο 76’ καλό σουτ του Μαρίν από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.
Στο 80’ ιδανική αντεπίθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ με τους Πλατέλλα, Μαρίν και Μάνταλο να συνδυάζονται και την μπάλα να φτάνει στον Ονουάτσι που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 4-0
Στο 85’ δυνατό σουτ του Κούρου απέκρουσε ο Λοντίγκιν με την βοήθεια και του δοκαριού.

Διαιτητής

Διαιτητής: Μήτσιος Χρήστος (ΕΠΣ Ηπείρου)
Α' Βοηθός: Κωσταράς Πολυχρόνης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
Β' Βοηθός: Μαγιάννης Χρήστος (ΕΠΣ Άρτας)
4ος Διαιτητής: Μαντάκης Στέφανος (ΕΠΣ Ημαθίας)
Κίτρινες: 7’ Σπυρόπουλος, 12’ Μπέρτος, 26’ Μάνταλος, 30’ Γιαννούλης, 59’ Μαρίν, 59’ Γουνδουλάκης.

Συνθέσεις

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος (88' Τορομανίδης), Μαρσελίνιο (76’ Πλατέλλας), Μαρίν (84’ Τριάδης), Ονουάτσι.
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης (74’ Όκουε), Σάμαρης (46’ Μενδρινός), Ντούνης (46’ Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου