ΚΟΜΟΤΗΝΗ Θεατρικο δρωμενο απο το εργαστηρι Θεατρικης Παιδειας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Ένα θεατρικό δρώμενο από το Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής θα παρουσιαστεί στο κοινο της πόλης την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στη Λέσχη Κομοτηναίων στις 8 και μισή το βράδυ.

"Υπάρχουν άνθρωποι που γι' αυτούς η μέρα των Χριστουγέννων είναι φωτεινή και άλλοι που γι' αυτούς είναι μελαγχολική.
Τα Χριστούγεννα από τη μια χρονιά σtην άλλη είναι σαν να απέχουν κόσμους μακριά καθώς ενδιάμεσα  υπάρχει η ζωή που προχωράει, τόσα πολλά που μπορούν να συμβούν, τόσα γεγονότα που θα σου σημαδέψουν την ζωή."


Οι αναμνήσεις μας πεθαίνουν; Ποτέ! Απλώς περιμένουν στην γωνία την δική τους ευκαιρία να ξεπηδήσουν ολοζώντανες. Σαν τα φαντάσματα του Καρόλου Ντίκενς, μ' ένα μικρό έναυσμα, μπορούν να ζωντανέψουν αναπάντεχα και να μας κρατήσουν συντροφιά. Οι αναμνήσεις των Χριστουγέννων μας , γίνονται ιστορίες που θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ιστορία της ζωής μας.

Τα κείμενα της παράστασης έχουν γραφτεί απο τους σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηριου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αννα Μαχαιροπούλου
ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ: Χάρη Παντελίδη, Ντέμη Καρελιάδη, Σταυρούλας Παπακοσμίδου, Σοφίας Μιχαλιτσούδη, Κυριακής Ζαραβάτη, Φανής Βόϊκου, Γιώργου Αθανασιάδη, Ευας Σκότη, Δηώς Μενούνου, Σμαράγδας Κυριακοπούλου και Κικής Αμβροσιάδου
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ: Γιώργος Αθανασιάδης, Κική Αμβροσιάδου, Κυριακή Ζαραβάτη, Ντέμης Καρελιάδης, Μορφούλα Κούτρα, Αρης Κιλλιγκαρίδης
Σμαραγδα Κυριακοπούλου, Σοφία Μιχαλιτσούδη, Πέτρος Μπένος, Ευα Σκότη
Ευη Φιλλιπίδου.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου