ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Παραδοση της νεας πτερυγας αιθουσων και εργαστηριων 1ου Γυμνασιου απο τον Περιφερειαρχη Γιαννακιδη (video)

 Στην επίσημη παράδοση της προσθήκης πτέρυγας αιθουσών και εργαστηρίων στο λιθόκτιστο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2012.



«Είναι πολύ σημαντικό να εγκαινιάζεις σχολεία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, για να τονίσει παράλληλα, πως ο τομέας της παιδείας είναι από τις προτεραιότητες της αυτοδιοικητικής του θητείας.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το 2009 με προϋπολογισμό 1.055.077,95 ευρώ με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ορεστιάδας και αφορά προσθήκη κατ’ επέκταση νέας πτέρυγας στο υφιστάμενο λιθόκτιστο κτίριο, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή διώροφου κτηρίου, εμβαδού 600 μ2 με υπόγειο 298 μ2.

Τέλος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ορεστιάδας, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Δημήτρη Μουζά, ότι οι προτάσεις που αφορούν την «Δημοσιότητα Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπλασης Ορεστιάδας» και το «Πρόγραμμα για την πρόληψη Δημόσιας Υγείας στο Δήμο Ορεστιάδας», που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης έχουν επιλεγεί, έπειτα από αξιολόγηση, για χρηματοδότηση.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου