ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OKINAWA KARATE 2012 - Αποκλειστικο!

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος σε συνεργασία με την επιτροπή του κλάδου άθλησης αυτοάμυνας OKINAWA TE TAI διοργάνωσε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας για το 2012, το οποίο διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Για την διοργάνωση μας μίλησαν, αποκλειστικά για το Thraki Life News, ο Υπεύθυνος Συστήματος Okinawa  Karate - για όλη την Ελλάδα- κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, κάτοχος μαύρης ζώνης 8 dan, και η Υπεύθυνη του Συστήματος για τη Θράκη, κ. Μουσχάκη Δήμητρα, κάτοχος 5 dan.

Παναγιώτης Κανελλόπουλος

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όπως και αυτή με την προπονήτρια Δήμητρα Μουσχάκη που ακολουθεί παρακάτω μεταδόθηκε σε πραγματικό χρόνο από το Thraki Life Radio.
Αξιοσημείωτη ήταν ομολογουμένως και η άκρως επιτυχημένη παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Κομοτηνής Yin Yang καθώς οι αθλητές του επέστρεψαν με πλήθος διακρίσεων.  Η προπονήτρια και Υπεύθυνη του Συστήματος για ολόκληρη τη Θράκη κ. Μουσχάκη Δήμητρα, κάτοχος 5 dan μας μίλησε για το πρωτάθλημα, την συμμετοχή του Α.Σ. Yin Yang  και τα μετάλλια που κατέκτησαν οι Κομοτηναίοι αθλητές.

Δήμητρα Μουσχάκη
Στις αμέσως επόμενες μέρες θα επανέλθουμε με πλήρες ρεπορτάζ και οπτικοποιημένο υλικό από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Θανάσης Ζωγράφος
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου