ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ Κακες γλωσσες. Γεματες ζηλια και χολη!

Με έντονη αγωνιστική διάθεση βλέπουμε τελευταία να εκφράζεται ο κ. Χρήστος Κατσαντούρας Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης εναντίον της επένδυσης χρυσού στο Πέραμα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε παρουσία της εταιρείας «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.» στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης ο κ. Κατσαντούρας εξέφρασε τις αρνητικές θέσεις του για την επένδυση από κάθε πλευρά (οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική, ιστορική, χωροταξική).

Πληροφορίες που θα επιβεβαιωθούν η θα διαψευστούν σε λίγες μέρες, λένε ότι θα αναλάβει από την νέα χρονιά την θέση του Αντιδημάρχου οικονομικών στην Αλεξανδρούπολη.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτή η απόφαση αφορά την επιβράβευση του από τον Δήμαρχο για την οικολογική του συνείδηση αλλά και την βαθιά του γνώση στα οικονομικά.

Εμείς αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο και πιστεύουμε ότι ακόμη και αν γίνει τέτοια πρόταση - προσφορά του Δημάρχου, ο κος Κατσαντούρας θα την αρνηθεί, διότι δεν ξεχνάμε ότι παραιτήθηκε από το παλιό του πόστο ως Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού γιατί δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του με τις υπάρχουσες δομές.

Εκτός και αν ξεκουράστηκε επαρκώς και είναι έτοιμος και πάλι να επενδύσει την ενέργεια και το …know how του προς το συμφέρον των Δημοτών.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε βέβαιοι ότι ο κος Κατσαντούρας είναι σκληρά αντίθετος στις λογικές της εξαγοράς των συνειδήσεων και του ιδεολογικού ξεπουλήματος…
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου