ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Διοργανωνει "Μεγαλη Εκδηλωση Αγαπης" 17 & 18 Νοεμβριου

Εορτάζοντας το 1 περίπου χρόνο μεστής λειτουργίας του το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει νέο κύκλο δράσεων με τις Ομάδες Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Αλληλεγγύης που απαρτίζονται από εθελοντές που δικτυώνονται στο Γραφείο μας και που στο σύνολό τους ξεπερνούν τους 250.
Πρόσφατα, προέκυψε κατά προτεραιότητα, η ανάγκη διοργάνωσης, από το Γραφείο Εθελοντισμού, Μεγάλης Εκ
δήλωσης Αγάπης στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2012 για τις 70 άπορες οικογένειες που διαμένουν στον ιστό του Δήμου Αλεξανδρούπολης υποστηρίζονται και παρακολουθούνται από το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης το οποίο έχει αναλάβει για έναν χρόνο και την τροφοδοσία τους.
Με την εκδήλωση αυτή το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και οι πολίτες που δικτυώνονται σ’ αυτό γίνονται αρωγοί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστήριξης των συμπολιτών μας και τη διοργανώνουν από κοινού με το Παιδικό Χωριό SOS.Η Εκδήλωση θα κορυφωθεί με μουσική βραδιά που παρέχεται από εθελοντές μουσικούς που απαρτίζουν την Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής Δήμου Αλεξανδρούπολης ( έχει γίνει με επιτυχία στο παρελθόν). Θεωρούμε σημαντικό έργο αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης τη συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή.
Ελπίζουμε στη θετική σας ανταπόκριση και στο πνεύμα εθελοντισμού, κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρώπινης αλληλεγγύης που διαπνέει όλους μας στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Με εκτίμηση,
Η Υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού
Δήμου Αλεξανδρούπολης
Αικατερίνη Ευστρ. Μακρή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου