ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Τραγική αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία

 Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Η οικονομική κρίση αιτία για άλλη μια αυτοκτονία ενός συνανθρώπου μας. 
Νεκρός βρέθηκε ο πασίγνωστος επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης Μ.Τ. Τον επιχειρηματία βρήκε απαγχονισμένο η μητέρα του, το πρωί της Κυριακής, μέσα στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών το οποίο διατηρούσε εδώ και δεκαετίες στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
Μετά από πολύωρη καθυστέρηση, η μητέρα του 50χρονου ανησύχησε και πήγε στο κατάστημά του αναζητώντας τον. Η γυναίκα ζήτησε μάλιστα την βοήθεια των περαστικών για να ανοίξει την πόρτα και όταν τελικά τα κατάφερε κατέρρευσε από το σοκ, καθώς αντίκρισε τον αυτόχειρα απαγχονισμένο ανάμεσα στα εμπόρευματά του.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου και έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας ενώ εκλήθη και ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης ώστε να δώσει την πρώτη εκτίμηση για το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η αυτοψία καταδεικνύει αυτοκτονία αποκλείοντας εγκληματική ενέργεια.
 Η είδηση συντάραξε την πόλη αφού ο αυτόχειρας ήταν ένας από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης. Οι λόγοι οι οποίοι τον οδήγησαν στο αδιέξοδο και στο τραγικό του τέλος ήταν καθώς φαίνεται κυρίως οικονομικοί. Μάλιστα, εδώ και τρεις μήνες, θύμα της οικονομικής κρίσης και η επιχείρησή του, παρέμενε κλειστή ενώ τεράστια ήταν τα χρέη σε εφορία, τράπεζες και προμηθευτές.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου