Διεγράφη ο Νίκος Κιουτσούκης από τη ΝΔ

 Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. εκτός κόμματος τέθηκε ο μέχρι χθες πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νικόλαος Κιουτσούκης. Η διαγραφή του Ν. Κιουτσούκη προέκυψε από το γεγονός πως κάλυψε με δηλώσεις του συνδικαλιστές, που αποδοκίμασαν και προπηλάκισαν τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κατά την διάρκεια εκδήλωσης ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.

Σύμφωνα με την επιτροπή Δεοντολογίας, ο κ. Κιουτσούκης ηγείτο της ομάδος, που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της Ν.Δ., κατά την προσέλευσή τους σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος, θέτοντας με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, εαυτόν εκτός κόμματος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 210/2012
Με εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής, εκδικάστηκε αυτεπαγγέλτως, σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2012 και
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ
Η διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Ν.Δ. του μέλους της Π.Ε., κ. Νικολάου Κιουτσούκη.

Ο ως άνω ηγείτο ομάδος, που αποδοκίμασε και προπηλάκισε Βουλευτές της Ν.Δ., κατά την προσέλευσή τους σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Ν.Δ..

Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, έθεσε εαυτόν εκτός Κόμματος και ως εκ τούτου η παρούσα αποτελεί διαπιστωτική Πράξη της διαγραφής του από μέλος της Ν.Δ.».
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου