ΠΑΣΟΚ Μηδενική ανοχή σε τάγματα εφόδου και ομάδες βίας της Χρυσής Αυγής

  Δήλωση Κώστα Τριαντάφυλλου, Εισηγητή Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για θέματα Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, σχετικά με αναφορές στη Βουλή για «τάγματα εφόδου».

«Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου, ως εκ τούτου πρέπει να επιδεικνύεται μηδενική ανοχή έναντι των αυτόκλητων προστατών που λειτουργούν ως τάγματα εφόδου και ομάδες βίας. Οι νόμοι ισχύουν και πρέπει να εφαρμόζονται έναντι όλων.

Κόμματα και οργανώσεις που έχουν ως βάση της σκέψης και της λειτουργίας τους τη βία και την αυτοδικία δεν συνεισφέρουν τίποτα στην επίλυση του μείζονος εθνικού ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης. Αντίθετα τροφοδοτούν και διογκώνουν την ανασφάλεια .

Είναι αναγκαίο να εφαρμοσθεί το ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης σε συνεργασία με την Ευρώπη και σε συνδυασμό με άμεσες πρωτοβουλίες για την αλλαγή του ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ. Για το σκοπό αυτό έχουμε ως ΠΑΣΟΚ ζητήσει συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών στη Βουλή με βάση και το πόρισμα της διακομματικής επιτροπής που λειτούργησε στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο».
photo:tovima.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου