ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ gatzoli.blogspot.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOΤΗΤΑ? ΤΟ gatzoli.blogspot.gr (gatzoli.gr?) ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Γράφει ο Θανάσης Ζωγράφος
Για την ισορροπία των πραγμάτων όλοι οι συνάδελφοι αλλά και οι αναγνώστες της παρούσης, ας λάβουν υπ όψιν τους ότι:...

Προηγήθηκαν δύο σχετικές αναρτήσεις που προσωπικά επιμελήθηκα και επώνυμα δημοσίευσα, χωρίς ονομαστική αναφορά... σε κανένα blog ή site!

 Επιπλέον δε, για λόγους δεοντολογίας και μόνο... (ώστε να είμαι εντάξει με ΄μενα, ...με όλους και όλα!) πριν αυτή τη δημοσίευση επικοινώνησα με τους διαχειριστές, της εν λόγω ενημερωτικής σελίδας, δίνοντάς τους ως όφειλα την δυνατότητα της άποψής τους, διευκρινήσεων, διάψευσης ή έστω διαφωνίας σε συναδελφικό επίπεδο...  για τον μετρητή προβολών της σελίδας τους... του οποίου τη γνησιότητα αμφισβητώ!

Μάταια όμως... καμία αντίδραση!
Καμία διαφωνία, καμία διευκρίνιση, καμία διάψευση, καμία από μέρους τους επικοινωνία!
Άρα καμία αντίρρηση στην αμφισβήτησή μου!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ!!!...  Επικοινώνησα μαζί τους... πριν τη δημοσίευση αυτής της ανάρτησης!!! Το έκανα στις 24/6 δηλαδή 2 μέρες πριν! Όλοι καταλαβαίνουμε φαντάζομαι, πως κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Στο διάστημα των δύο ημερών θα μπορούσε να αντιδράσει προ της δημοσίευσης οποιοσδήποτε ήθελε ή αισθανόταν αδικημένος.

Προχωρώ λοιπόν για τους εξής παρακάτω λόγους:
Κατ αρχήν στο πλαίσιο της μέχρι σήμερα αντικειμενικής (έτσι πιστεύω) ανεξάρτητης και αδέσμευτης παρουσίας μου στη διαδικτυακή ενημέρωση, θεωρώ υποχρέωσή μου να καυτηριάσω χωρίς ενδοιασμούς  μεταξύ άλλων και οτιδήποτε κρίνω παραπλανητικό.

Παραπλανητικό για το αναγνωστικό κοινό και/ή επιζήμιο για δεκάδες, ή εκατοντάδες ενημερωτικές σελίδες που προσπαθούν με "ορθόδοξο" τρόπο για την παρουσία τους, την προσφορά τους στη κοινωνία της πληροφόρησης/ειδήσεων και κατ' επέκταση για την επιβίωση του μέσου τους... ανώνυμο ή επώνυμο καμιά σημασία δεν έχει και άσχετα αν είναι ή όχι καταχωρημένο στην κατηγορία των εναλλακτικών ΜΜΕ.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανομένου και του Thraki Life News που κατά την ταπεινή μου άποψη, κατέχει αξιόπιστα ...ουσιαστική θέση στον διαδικτυακό χώρο! ( Μας αρκεί, γιατί είναι πολύ καλή... χωρίς φανφαρισμούς ή πειραγμένους μετρητές και... συνεχώς ανεβαίνει! )

Επίσημα ενδεικτικά στοιχεία επισκεψιμότητας από τη Google, θέτουμε στη διάθεση μόνο οποιουδήποτε νομίμως ενδιαφερόμενου!!! 
Κι αυτό γιατί πιστεύουμε, πως οι δείκτες επισκεψιμότητας είναι για να παρακολουθούμε  και να βελτιώνουμε τη πορεία μας!

Πιστεύουμε, ότι δεν επινοήθηκαν για εντυπώσεις, αλλά... για στατιστικούς λόγους που αφορούν τους διαχειριστές και όποιους έχουν έννομο συμφέρον ή όταν είναι απαραίτητο αποτελούν εμπορικό εργαλείο αξιολόγησης από διαφημιστικές εταιρίες ή διαφημιζόμενους!

Όταν αυτό για τους παραπάνω λόγους απαιτείται, γίνεται (παρουσιάζεται - αποδεικνύεται) με σοβαρότητα!
Χωρίς φανφάρες και ψευτομετρητές!

Άλλωστε για όποιον πραγματικά ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα κάθε σελίδας, υπάρχουν αρκετοί τρόποι διαπίστωσης (που και πάλι όμως από πολλούς αμφισβητούνται!)

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουμε είναι η ...σοβαρότητα!!!

Το Ελληνικό διαδίκτυο, στο σύνολό του ωριμάζει.
Δεν επιτρέπει ερασιτεχνισμούς και αφέλεια!
Κυρίως όμως, ο κόσμος του, δεν συγχωρεί την παραπλάνηση!!!

Σας παρουσιάζω λοιπόν το video με τη ροή του μετρητή - από το... gatzoli.blogspot.gr (gatzoli.gr;) - τον οποίο συνεχίζω να αμφισβητώ!
Θα ανακαλέσω μόνο... αν δημόσια μου δοθούν πειστικές απαντήσεις, ή... σε περίπτωση που η γνησιότητά του αποδειχθεί από ειδικό με την μεταξύ μας κοινή αποδοχή!

Διαφορετικά για όσα εδώ αναφέρω, ας κριθώ από το ίδιο το διαδίκτυο και όλο τον κόσμο που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το φάσμα της ενημέρωσης, ηλεκτρονικής - έντυπης, εναλλακτικής και παραδοσιακής! Όλοι κρινόμαστε!

Αν επίσης χρειαστεί ( αν εκεί οδηγηθούμε... ) ας κριθώ και από τα  Αρμόδια Ελληνικά δικαστήρια!
Εγώ πάντως προτιμώ να τους αφήσω στην κρίση των ...αναγνωστών τους!!!
Πιθανά στημένα σχόλια και λογύδρια κάθε τύπου από την πλευρά της προαναφερόμενης ιστοσελίδας, είναι... κατανοητά και επομένως γίνονται δεκτά!!!
Αυτά... Προς το παρόν τουλάχιστον!!!
Και μη ξεχνάτε ότι μπορεί να εμφανιστούν - παρουσιαστούν κι άλλοι ψευτομετρητές από άλλες σελίδες!
'Η... μήπως όχι;
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου