Στη Θράκη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
 Εκδήλωση του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης με θέμα: «Ανασυγκροτώντας το μέλλον μας. Ειδικές Οικονομικές Ζώνες», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Thraki Palace» στην Αλεξανδρούπολη. 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και...
Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο ειδικός στο φορολογικό και εταιρικό  Δίκαιο, νομικός Δρ. Hans Beeg, ο οικονομικός συντάκτης της εφημερίδας «Ημερησία» Δημήτρης Διαμαντίδης. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας « Καθημερινή» Πάσχος Μανδραβέλης. 
Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης απαντώντας στους επαγγελματίες επικριτές του, θέλει να τονίσει στους πολίτες της περιφέρειας  ότι το Θέμα της ΕΟΖ αφορά όλους μας και γι’ αυτό το λόγο, δεν έκανε τίποτα κρυφά, από την αρχή αυτής της υπόθεσης. Από την πρώτη στιγμή η πρόεδρος του Φόρουμ, Κατερίνα Καραγιάννη, έδωσε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει την προσπάθεια, για τη  δημιουργία στην περιοχή μας μιας τέτοιας ζώνης. 
Ακολούθησε πληθώρα συνεντεύξεων και άρθρων στον ημερήσιο και κυριακάτικο αθηναϊκό Τύπο,  ενώ τέλος αναρτήσαμε στο site μας την  τεχνική έκθεση του Δρ. Beeg για το θέμα, αφού πρώτα την είχαμε αποστείλει σ’ όλες τις εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας. 
Εν κατακλείδι θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλες οι προσπάθειες του XΦΘ έχουν δύο σκοπούς την ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των πολιτών της. Τίποτα άλλο.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου