Στην εκπομπή “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ” ...

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ, ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΕΠΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΕΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΟΝΤΙΟΥ ΕΒΡΙΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥΔΗ.
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
 Στο πρώτο μέρος της 10ης εκπομπής φιλοξενούμαστε στα ανακαινισμένα γραφεία του Εθνικού, όπου ο νέος γενικός γραμματέας Γιώργος Μιχελής συζητά μαζί μας για τον ιστορικότερο σύλλογο της Θράκης. Φυσικά δεν παραλείπουμε να θαυμάσουμε το νέο εκθετήριο των επάθλων του Εθνικού, καθώς και το πλήθος των ιστορικών φωτογραφιών, μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης της Αλεξ/πολης.
Ο κ.Μιχελής αναπτύσσει τους στόχους που έχει θέσει το νέο Δ.Σ. καθώς και το όραμα που διακατέχει το σύλλογο μετά από 84 χρόνια ιστορίας. Παρουσιάζει το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και κάνει αναφορά σε κάθε τμήμα και την αγωνιστική του κατάσταση μετά την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.
Μιλά για το νέο αθλητικό οικονομικό περιβάλλον, τα προβλήματα και τις προκλήσεις, τις σχέσεις με το Δήμο Αλεξ/πολης, το Δημοκρίτειο και αναφέρεται στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού του συλλόγου με νέες τεχνολογίες. Τέλος καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου και παλιούς αθλητές, να βοηθήσουν στην προσπάθεια για ψηφιοποίηση του ιστορικού αρχείου του συλλόγου, φέρνοντας υλικό από την προσωπική τους συλλογή.
Στο δεύτερο μέρος φιλοξενείται ο «γίγαντας» του Διδυμοτείχου, Κώστας Γκατζιούδης, ο οποίος παρουσιάζει την προσωπική διαδρομή του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την κατάκτηση τριών παγκόσμιων μεταλλίων στον ακοντισμό. Αναφέρεται στους ανθρώπους που τον στήριξαν, στον πρώτο του προπονητή, στους γονείς του, αλλά και στον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο.
Αναλύει τους μεγαλύτερους αγώνες του, τη βολή στα 91.69 που είναι η 5η καλύτερη όλων των εποχών, αλλά και τους λόγους που δεν έφτασε στην κορυφή στις δύο Ολυμπιάδες που αγωνίσθηκε. Τέλος μιλά για τα κίνητρα του πρωταθλητή στα «δικά του χρόνια» και  αναλύει την σημερινή κατάσταση τον τοπικό και Πανελλαδικό αθλητισμό. 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου