Χωρίς ουσία η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ. Άλλη μια ευκαιρία για πολιτικές χειρολαβές!

Γράφει ο Θανάσης Ζωγράφος
Για την σχετική συνεδρίαση μόνο ελάχιστα λόγια...
Για μια ακόμα φορά... από το πριν στο μετά και μετά... στο πουθενά!
 Διάχυτες φανατικές αντιλήψεις χωρίς ώριμη πολιτική αντιμετώπιση, αν και κατά την άποψή μου κακώς κάποιοι κρατούν σε ομηρία την επένδυση με "πολιτικά και μόνο" κριτήρια... Αυτά!

Γενικότερα όμως φρόνιμο θα ήταν θαρρώ, να προχωρήσουμε επιτέλους σε "τεχνικά" θέματα έστω και τώρα. Να μιλήσουμε για θέματα πιθανής ουσιαστικής λειτουργίας! Να δούμε...
όλες τις παραμέτρους, να ελέγξουμε την ασφάλεια, την λογική λειτουργίας σε όλο τον κύκλο, όλο το φάσμα και όλα τα επίπεδα, από την αρχή ως το τέλος.
Έστω και τώρα, αντί κάποιοι να δίνουν παραστάσεις στο θέατρο του παραλόγου και να παραμένουν διασκεδαστές, ας δούνε τα πραγματικά δεδομένα και ας κάνουν ένα βήμα μπροστά για να πρωταγωνιστήσουν στις μεγάλες προκλήσεις που θα δώσουν ευκαιρία στη Θράκη για ανάκαμψη και θα προσελκύσουν περισσότερους επενδυτές.
 Όλα αυτά όμως κυρίες και κύριοι, απαιτούν σοβαρότητα και ευθύνη.

Απαιτούν τεκμηριωμένη τεχνική άποψη που θα την αποκομίσετε με συνεχή αναζήτηση και ορθή εκτίμηση, ακούγοντας αντικειμενικούς επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με το αντικείμενο.
 Απαιτούν μέτρα αυστηρού ελέγχου σε όλο το project της επένδυσης.
Απαιτούν προτάσεις και ενέργειες που θα διασφαλίσουν την ποιότητα για την ζωή και το περιβάλλον. Χρειάζονται συνεργασίες, προτάσεις, δράσεις και διαπραγματεύσεις για το δυνατόν περισσότερα και ποιοτικότερα ανταποδοτικά οφέλη και περισσότερες θέσεις εργασίας, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Καταλάβετέ το! Το θέμα πλέον δεν είναι πολιτικό αλλά καθαρά τεχνικό!
Περιοριστείτε λοιπόν σ' αυτό και προσπαθήστε κάνοντας ότι και όσα πρέπει ώστε να διασφαλίσετε τα παραπάνω.
Εξασφαλίστε όλο το πακέτο που μας προσφέρει η συγκεκριμένη επένδυση.

Ο διάλογος με τα Χρυσωρυχεία πλέον επιβάλλεται. Εξετάστε τα πάντα χωρίς προκαταλήψεις... Κι αν ο τρόπος, οι μέθοδοι, η ύπαρξη και χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας και οι ασφαλιστικές δικλείδες δεν ανταποκρίνονται στις αντικειμενικά λογικές απαιτήσεις για τη ζωή και το περιβάλλον τότε να είστε βέβαιοι πως όλοι θα πούμε όχι! Ανοίξτε τον διάλογο τωρα! Μη χάνεται στιγμή ούτε λεπτό! Κάντε το τώρα!
Περιοριστείτε λοιπόν στην ιερή υποχρέωση να προσφέρετε στον τόπο σας αφού αυτό έχετε ταχθεί να κάνετε και παψτε επιτέλους να χρησιμοποιήστε κομμάτια της ζωής μας μετατρέποντάς τα σε πολιτικά δεκανίκια για τις δικές σας πολιτικές φιλοδοξίες. Παραδειγματιστείτε από το γνωστό σλόγκαν "το αύριο ανήκει σ' αυτούς που από σήμερα το προετοιμάζουν".

 Περισσότερα στιγμιότυπα από την συνεδρίαση...

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου