ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ξύλα Πέτρες και Διαπλοκή 2ο μέρος: Το κυρίως πιάτο

γεύματα από... φρούτα και "μαγειρέματα! Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για μεγέθυνση

ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ!!!

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αμέσως μετά την εκλογή του και...
μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του προσέλαβε ως σύμβουλό του άτυπα (γιατί δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο) τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού Δημήτρη Κολιό. Πως γίνεται λοιπόν να έχει σύμβουλο έναν ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού;
Πως θα μπορέσει ο κύριος Κολιός και ο σταθμός του να κάνει δυσχερή κριτική όταν χρειαστεί;

Ακόμη και όταν το κάνει, όταν χρειαστεί, γιατί να μην πιστέψουμε ότι προηγήθηκαν κανόνες έστω στο μέτρο του δυνατού; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ;;; ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ;;; Νομικός δεν είμαι. Κρατώ τα δικά μου συμπεράσματα και ο καθένας ας κρατήσει τα δικά του.

Πρόσφατα αποχώρησε από το ΘΡΑΚΗ NET ο κεντρικός παρουσιαστής, Σάκης Σταυρίδης του οποίου η προσφορά στα τηλεοπτικά πράγματα του τόπου είναι ενδιαφέρουσα και μέχρι στιγμής, χαίρει τη συμπάθεια μας. Όμως είναι πλέον στο δημοτικό ραδιόφωνο Φερών και πλάκα θα χει να περιμένει κανένας εκ των δημοτών από αυτό το ραδιόφωνο, να κάνει κριτική στην Δημοτική Αρχή!

Φαρσοκωμωδία με κύριο πρωταγωνιστή τον κύριο Λαμπάκη.

Πρόσφατα επίσης ένα καινούργιο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ τηλεοπτικό προϊόν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του κυρίου Λαμπάκη προβάλλετε κάθε Πέμπτη μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, με τίτλο "Η ώρα του Δημάρχου".

Πολλές επιφυλάξεις κρατώ γι αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Δημάρχου και δημοτών.

Μήπως και εδώ συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω; Μπορώ πάντως να υποψιάζομαι!
Με ποια κριτήρια αλήθεια συναποφάσισαν τα δύο μέρη και με ποια οφέλη για το κάθε μέρος; Η τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ είναι ΜΜΕ-επιχείρηση ιδιωτικών συμφερόντων. 

Ο κύριος Λαμπάκης υπηρετεί το κοινό και άρα το δημόσιο συμφέρον! Είμαι σίγουρος πως οποιαδήποτε στιγμή  ήταν απαραίτητο όλα τα ΜΜΕ θα τον φιλοξενούσαν όπως και στο παρελθόν όποτε το ζήτησε, ή του ζητήθηκε!

Ξέρουμε όλοι πως όταν μιλάμε για ισορροπίες, τα ευδιάκριτα όρια δεν απέχουν πολύ από τα δυσδιάκριτα. Επομένως αυτό το εγχείρημα από μόνο του εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και σε βαθμό εκμαυλισμού και διαπλοκής.
Ας μην ξεχνάμε 2 πράγματα.

Η τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ είναι μία καλή τηλεόραση, με λαμπρή πορεία και μέλλον. 

 Ωστόσο ο κύριος Λαμπάκης πήρε "όπως την πήρε" την ψήφο μας, ως "λαμπρός" επίσης δήμαρχος και όχι σαν τηλεσυμπαρουσιαστής ή τηλεδήμαρχος.

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ είναι ο ναός του και καλά θα κάνει από εκεί να "δημιουργεί" για το παρόν και το μέλλον. 

Εκεί είναι ο φυσικός του χώρος. Το πλήρες πακέτο των επικοινωνιών του καθώς και οι συνεργάτες του όπως και  άλλοι υπάλληλοί του δήμου είναι εκεί.

Άρα εκεί έχει ότι χρειάζεται για να ασκεί τα καθήκοντά του.

Και οι πιο αθώες συνεργασίες τέτοιου είδους με συγκροτήματα των ΜΜΕ μόνο υποψίες δημιουργούν!

Ευθέως λοιπόν αμφισβητώ την εγκυρότητα της εκπομπής του κυρίου Δημάρχου και τον κατηγορώ αν μη τι άλλο, για αδιαφανή πολιτική παρουσία.

Όχι. Δεν είμαι καχύποπτος! Ούτε εμπάθεια καλλιεργώ εναντίον του ούτε εχθρός του είμαι όπως ο ίδιος πιστεύει και αυτό διατυπώνει σε κάθε μας συνάντηση και σε κάθε του λόγο!
 Γέννημα της ιδιωτικής τηλεόρασης είμαι και ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί σ' όλα τα επίπεδα! και στα πραγματικά και στα εικονικά!

Κάποιοι από τον χώρο που με ξέρουν καλά, "και τους ξέρω καλά"...ξέρουν πόσα ξέρω και γνωρίζουν πόσα γνωρίζω.(Ας  θυμηθούν όσοι πρέπει πως η παρουσία μου στο τηλεοπτικό σκηνικό της Θράκης αρχίζει από τη 10ετεία του 90! Όταν δηλαδή η ιδιωτική τηλεόραση ήταν σε "νηπιακή" ακόμη μορφή. Κάποιοι διδάχτηκαν από μένα και σημερινοί "μεγαλοκαναλάρχες" της περιοχής έκτισαν πάνω σε ιδέες και προτάσεις μου!!!)

Επιπλέον δε, έχω κάθε λόγο περί αμφισβήτησης όταν σε δύο διαφορετικές εκπομπές έθεσα μεγάλης σπουδαιότητας και κρίσιμης σημασίας ερωτήματα δια της μεθόδου των μηνυμάτων στον αριθμό 19599 που η "Ώρα του Δημάρχου" προτείνει για επικοινωνία με τους τηλεθεατές χωρίς καμία ανταπόκριση από τον φωτεινό τηλεαστέρα και δήμαρχο όλων των δημοτών της Αλεξανδρούπολης κύριο Λαμπάκη.

Τα μηνύματα είναι στη διάθεσή οποιουδήποτε με ώρα αποστολής και αναφορά παράδοσης.

Για κάποιους που θα πουν ότι δεν υπήρχε χρόνος φρόντισα έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος και θυμίζω ότι πρόκειται για πολύ σημαντικά ερωτήματα, χωρίς βέβαια να υποβαθμίζω και την σπουδαιότητα των άλλων ερωτημάτων έστω και αν ακόμα (ως υπόθεση) οι αποστολείς τους ήταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Για κάποιους που θα το αποδώσουν στο τυχαίο, φρόντισα με πάνω από 4 διαφορετικές τηλεφωνικές προσπάθειες να επικοινωνήσω με την παρουσιάστρια και συνιδιοκτήτρια - αν δεν κάνω λάθος του ομίλου Κονδύλη - κυρία Μαρίνα Κονδύλη, για να της εκθέσω με σεβασμό και ευγένεια τον προβληματισμό μου.Ούτε αυτό κατέστη δυνατόν! Υπήρξε και τηλεφώνημά μου αμέσως στην λήξη της εκπομπής για να πάρω την "αστεία απάντηση" ότι δεν ήταν εκεί.Και το λένε αυτό σε μένα! Τον πρώτο διδάξαντα αυτών των τηλεοπτικών "κολπακίων"!!! Δηλαδή; Σε 5" διακτινίστηκε!

Ή μήπως για να μην έρθει σε δύσκολη θέση έφυγε αμέσως από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τα φλας των φωτορεπόρτες που ήρθαν από κάθε γωνιά του πλανήτη για να φωτογραφίσουν τον Πασίγνωστο πλέον εμπνευστή της Ανεξάρτητης Θράκης και ...τηλε-δήμαρχό μας, κύριο Βαγγέλη Λαμπάκη;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ video Του Εθνικού προδότη; ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

                        Tο video αυτό δεν έχει άμεση σχέση με το κύριο θέμα της ανάρτησης μα καλό είναι να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας και να την συντηρούμε καλά ώστε να μην την υποτιμούν κάθε λογής πολιτικοί "τύπου" Ευάγγελου Λαμπάκη, Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, που η ανεπάρκειά του εκτός των άλλων μας εκθέτει ως χώρα διεθνώς!!!

Αν λοιπόν, πραγματικά τα φάγατε όλα αυτά, τότε επιτρέψτε μου να σας προσφέρω και ...το γλυκό με το κερασάκι!

Την Δευτέρα 7/11 του τρέχοντος έτους, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διαφορετική άποψή μου σε ότι αφορά την αξιοπιστία του "κολοτούμπα" Μεταλλειολόγου και Λέκτορα Πανεπιστιμίου (ΑΠΘ) Γ. Τριανταφυλλίδη, δημιούργησε ένταση με αντίποινο την αμφισβήτηση της ιδιότητάς μου από την Εργασιακή Εκπρόσωπο της Φασιστικής  ΕΣΗΕΜΘ Όλγα Ορφανίδου που συμμεριζόμενη τις απόψεις της άλλης πλευράς αλλά και του ίδιου απέτρεψε επόμενες ερωτήσεις μου.

Για την ιστορία, ο Λέκτορας Πανεπιστημίου κύριος "Κολοτούμπας" στο παρελθόν είχε άδεια και  έργο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων για χιλιάδες στρέμματα γης!!! (έχω ντοκουμέντα) Από την άλλη όταν πούλησε τους τίτλους ιδιοκτησίας του στην εταιρία χρυσού, (έχω ντοκουμέντα) προσελήφθη και υπήρξε στέλεχος των χρυσωρυχείων, που για άγνωστους λόγους - μέχρι στιγμής - ("τσάκισε" η συνεργασία τους). 
Αυτός! ο ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ μας  μιλάει σήμερα για επικινδυνότητα, όταν χάρη σε ανώτερες πηγές μου ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Ακλόνητα έγγραφα που τον "καίνε"  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ και την επίσημη αλληλογραφία του με υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού που αναφέρει πως πρόκειται ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.!!! 

 Όλα τα παραπάνω είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Άλλωστε τα έχω δημοσιεύσει!   Δείτε και το video με την ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ!!!


Την ένταση λοιπόν που δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ άλλων την κατέγραψε και η τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ  την οποία και προέβαλλε.

Στις 10 του ίδιου μήνα δηλαδή 3 μέρες μετά, το ίδιο κανάλι κατόπιν ενεργειών μου, παραλαμβάνει ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου με Αρθ. Πρωτ. 172 ΑΒ/ 10.11.2011 που αφενός καταδικάζει την φασιστική συμπεριφορά της κυρίας Ορφανίδου της ΕΣΗΕΜΘ αλλά και της ΕΣΗΕΑ για ανάλογα περιστατικά και αφετέρου με πιστοποιεί ως μέλος της.

Από νωρίς μάλιστα της ίδιας ημέρας επικοινωνώ με το συγκρότημα  Κονδύλη ώστε να βεβαιωθώ ότι έχουν παραλάβει την εν λόγω ανακοίνωση.
Αφού το επιβεβαίωσα, περίμενα έχοντας πολύ σωστά προβάλλει τα της έντασης - που εκ των πραγμάτων όμως, συνδέθηκε με την δημόσια αμφισβήτηση της ιδιότητάς μου - να προβάλλει και την ανακοίνωση της ένωσής μου για την αποκατάσταση  της αλήθειας. Μάταια όμως! ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ!!!

Αν τώρα αναρωτιέστε τι σχέση έχει ο κύριος Λαμπάκης με το παραπάνω ιστορικό, σας θυμίζω,ότι 1) Είναι δήμαρχος. 2) Είναι Τιμητής του Λέκτορα κυρίου "Κολοτούμπα" που τείνει να γίνει αυτοκολλητάκι του, αφού μαζί πρωτοστατούν οργανωμένα και βάσει σχεδίου ποιών συμφερόντων;;;; κατά της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου και της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία αλλά και γενικότερα στη χώρα μας.
3)Ο δήμαρχος έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ του συγκροτήματος Κονδύλη και το συγκρότημα Κονδύλη έχει... τον Δήμαρχό του!!!

ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ  ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ;;; ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Λέτε να είμαι καχύποπτος;

Κρατείστε την απορία σας γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα δημοσιεύματα για τον Δήμαρχό μας.

Θα επανέλθω για τον ...τηλε-δήμαρχο και με άλλα τραπεζώματα αρωμάτων και γεύσεων εκμαυλισμού και ερωτήματα για διαπλοκή.

Σας ενημερώνω επίσης ότι το μενού θα ανανεώνεται συχνά και σύντομα θα έχουμε..

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΤΕΡΖΗ ΑΓΓΛΙΑ και... Βλέπουμε!!!

Σε άλλο μενού θα έχουμε επίσης, ΤΣΟΧΛΙΑ ΔΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Και...βλέπουμε!!!

Κι άλλα πολλά θα έχουμε! Κι άλλους θα έχουμε! Και...βλέπουμε!!!

Α! μή το ξεχάσω! Αντιπολίτευση...Έχουμε;;;

Σας ευχαριστώ για την προτίμηση και ελπίζω να χωνέψετε  χωρίς στομαχικές δυσλειτουργίες
Θανάσης Ζωγράφος
zografos.info@gmail.com
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου