Ο Δήμαρχος Ξάνθης παραίτησε τον Αντιδήμαρχο του μέσω… τηλεόρασης

Το είδαμε και αυτό. Ο δήμαρχος Ξάνθης παραιτεί πλέον τους αντιδημάρχους μέσω τηλεοπτικών τοπικών καναλιών όπως ο αείμνηστος Α. Παπανδρέου τους Υπουργούς του εν πτήση.
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Μ. Στυλιανίδη να παραιτήσει τον επί σειρά ετών στενό του συνεργάτη, επί τρείς τετραετίες δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του και...
αντιδήμαρχο δημοτικής Αστυνομίας στρατηγό εν αποστρατεία Ν. Φωτιάδη και να τοποθετήσει στην θέση του τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην δήμαρχο Σταυρούπολης Γιάννη Τσιγγελίδη.

Το περίεργο είναι ότι για πολύ καιρό η παραίτηση του Νίκου Φωτιάδη «βολόδερνε» στα συρτάρια του γραφείου του δημάρχου ο οποίος και δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του για αγνώστους λόγους.

Ξαφνικά και χωρίς καμία δικαιολογία ο δήμαρχος Ξάνθης την Παρασκευή δήλωσε ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Ν. Φωτιάδη και στην θέση του τοποθέτησε τον Γ. Τσιγγελίδη με την μόνη διαφορά ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Ν. Φωτιάδης δεν το γνώριζε και το έμαθε από φίλους που άκουσαν τις δηλώσεις του δημάρχου Ξάνθης στο τοπικό κανάλι 6.

Ρωτήσαμε τον δήμαρχο Ξάνθης γιατί δεν ενημερώθηκε για την παραίτηση του πρώην αντιδημάρχου από τον ίδιο και  ο ίδιος απάντησε ότι φταίνε οι δημοτικοί υπάλληλοι γιατί λόγω των απεργιών δεν τον ειδοποίησαν.

Όταν μάλιστα τον ξαναρωτήσαμε αν είναι ηθικό να πληροφορείτε ο συνεργάτης του την παραίτηση του από την τηλεόραση, φανερά ενοχλημένος μας έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν δέχεται μαθήματα ηθικής από κανέναν. Η ακριβείς του φράση ήταν: «Μαθήματα αλλού κύριε Αλέξανδρε».

Σαφώς και τα συμπεράσματα είναι των αναγνωστών μας αλλά κυρίως του 50%  περίπου του πληθυσμού του δήμου Ξάνθης που ψήφισε τον δήμαρχο και την παράταξη του. Αλήθεια αν ένας δήμαρχος αδειάζει εν ψυχρό των επί σειρά ετών συνεργάτη του και αντιδήμαρχο υποκύπτοντας σαφέστατα σε πιέσεις, οι οποίες προς το παρών δεν έχουν ακόμη διευκρινισθεί, τι θα κάνει όταν κλιθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις για μερίδα πολιτών όταν θα πιεστεί από μία άλλη μερίδα πολιτών ή συμφερόντων;
xanthi-times.gr foto:piazzadelpopolo
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου