Περί ψήφου ή αποχής

 


Γράφει ο Θάνος
 
Τελευταία έχει γίνει μεγάλη συζήτηση κυρίως μεταξύ των πατριωτών και των αντινεοταξιτών, για το αν πρέπει να απέχουν από την εκλογική διαδικασία, καθώς αυτή ενισχύει την υπάρχουσα νοσηρή κατάσταση, ή να συμμετέχουν ψηφίζοντας με γνώμονα πίστη και πατρίδα και μαυρίζοντας φυσικά τους άθεους και προδότες, υποτελείς των ξένων που μας κυβερνούν τόσα χρόνια.
 
Προσωπικά έχω λάβει σαφή θέση υπέρ του καθήκοντός μας να ψηφίσουμε και να ενισχύσουμε όσους πιστεύουμε ότι θα αντισταθούν στα όσα νεοταξικά σχέδια πρόκειται να υποστούμε στο μέλλον...
 
Στο άρθρο αυτό θα επιχειρήσω μια συνολική καταγραφή των απόψεών μου γύρω από το θέμα της αποχής, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι οι παλιότεροι αναγνώστες μας θα έχουν διαβάσει σχετικά άρθρα μου, σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις. 
 
Παρακάτω θα διαβάσετε λοιπόν μια συλλογή των σκέψεών μου, όπως τις διατύπωσα σε άρθρα ή σχόλια περί του θέματος της αποχής, αλλά ταυτόχρονα σας προτείνω να διαβάζετε και τους σχετικούς συνδέσμους με τα άρθρα για να έχετε μια συνολική εικόνα:
 
1. Η πρώτη μου καταγραφή έγινε στο άρθρο: Τα Κριτήρια των εκλογών, και είναι η εξής:
 
Οφείλουμε να πάμε να ψηφίσουμε ακόμα κι αν υπάρχει ένδειξη νοθείας...
Οσο περισσότεροι ψηφίσουμε τόσο πιο δύσκολο θα γίνει το έργο της νοθείας, αλλά εκτός από αυτό επειδή όσοι δεν ψηφίζουν γενικά είναι κατά των συστημικών κομμάτων εξουσίας, η ψήφος τους συνήθως στηρίζει μικρά πατριωτικά κόμματα που έχουν ανάγκη ψήφου...
Συνεπώς πρέπει όλοι να ψηφίσουμε και ειδικά τώρα που οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική.
 
Το θέμα είναι ότι όταν δεν ψηφίζεις χάνεις το δικαίωμα, όταν οι εξουσιαστές σε ταλαιπωρούν, να διαμαρτύρεσαι... Αφού εσύ δεν έκανες το καθήκον σου στο να τους ανατρέψεις πως θα διαμαρτυρηθείς αργότερα όταν θα υφίστασαι τα αίσχη τους;...
 
Φυσικά ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για όσους ψηφίζουν, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ... και μετά έχουν παράπονα... Αυτοί δυστυχώς οφείλω να το πω λίγο ώμα.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ. (όσο κι αν αυτό ακούγεται αυστηρό διαβάστε ενδεικτικά το γιατί στο άρθρο:
 
Διότι ΑΥΤΟΙ ευθύνονται μαζί με τους πολιτικούς που ψήφισαν για όλα τα παραπάνω κριτήρια-αίσχη...
Φίλοι μου οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν ότι είναι υποχρέωση του πολίτη να συμμετέχει στα κοινά και μάλιστα είχαν ποινές για τους αδιάφορους...
 
Κι εμείς ως γνήσιοι Ελληνες απόγονοί τους οφείλουμε να ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο και η αποχή είναι δυστυχώς εκτός από μια πράξη (δικαιολογημένης εν μέρει) απογοήτευσής και μια πράξη αδιαφορίας προς την πατρίδα.
 
Οσο κι αν είμαστε βέβαιοι για την διαφαινόμενη ηλεκτρονική νοθεία (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ), εμείς οφείλουμε να πάμε να πράξουμε το καθήκον μας και να δυσκολέψουμε τους προδότες να καταστρέψουν την πατρίδα μας.
 

συνεχίζεται στο

Μπορείτε να το διαβάσετε και στο

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου