Μπούνας: «Ψάχνουμε λύσεις στην άμυνα - Ντέρμπι το ματς με τον Άρη, η νίκη όμως δεν είναι μονόδρομος»



Η άμυνα είναι ένα από τα τρωτά σημεία του Δούκα, σύμφωνα με τον προπονητή του, Κώστα Μπούνα, ο οποίος τοποθετήθηκε για λογαριασμό της σελίδας της ομάδας στο Facebook, μετά από την εντός έδρας αναμέτρηση (26-39) κόντρα στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε, επιπλέον, στο ματς, που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας και τόνισε πως αναμένεται να είναι ντέρμπι, όμως δεν θα πρέπει η νίκη να χαρακτηρίζεται μονόδρομος.

Δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από ορισμένους παίκτες, διότι βλέπω πως προοδεύουν από 'μέρα σε 'μέρα. Συνολικά, όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Και αυτό καθώς δεν υπάρχει, προς το παρόν, θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία μας. Ψάχνουμε λύσεις σε αυτόν τον τομέα και από προπόνηση σε προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. 

Όσον αφορά στο προσεχές ματς με τον Άρη Νίκαιας, είναι νωρίς, για να πούμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Μία νίκη, βέβαια, θα μάς έδινε βαθμολογική... ανάσα και μία κάποια άνεση στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Δεν είναι μονόδρομος, στην παρούσα φάση, θα πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Πρέπει να φανούμε πολύ καλύτεροι σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού. Ο Άρης είναι πολύ έμπειρη ομάδα. Θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου