Pregame: Διομήδης Άργους - Σαλαμίνα


Φαβορί της αυριανής (26/09, 18:00) αναμέτρησης είναι ο Διομήδης Άργους, ο οποίος υποδέχεται την Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Αργίτες είχαν επικρατήσει (22-29), εκτός έδρας, του Δούκα, στην πρεμιέρα, ενώ οι νησιώτες ηττήθηκαν (19-27) εντός έδρας από τον Άρη Νίκαιας. 

O παίκτης των «Λύκων», Χρήστος Τσιγαρίδας (20χρονος πλέι μέικερ), τόνισε στο greekhandball.com: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και οφείλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό ανεξαρτήτως της απουσίας των φιλάθλων, οι οποίοι ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο στήριγμα για εμάς. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Σαλαμίνα, μία από τις νέες ομάδες στα... σαλόνια της Hardball Premier. Σίγουρα δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Απόντες πρόκειται να είναι ο Αναγνωστόπουλος, λόγω τραυματισμού, καθώς και ο στρατευμένος, Τσάκαλος.

Από την άλλη, ο αθλητής των νησιωτών, Χριστόφορος Μπακαούκας (42χρονος δεξιός ίντερ), ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι το μόνο που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το ματς είναι εμπειρίες, ενώ είναι ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι μεγάλη μου χαρά, που επιστρέφω στο Άργος, όπου ως αθλητής της ΑΕΚ έχω αντιμετωπίσει τον Διομήδη σε μεγάλα παιχνίδια. Περιμένω πώς και πώς να βρεθώ ξανά σ' εκείνο το γήπεδο και να συναντήσω γνωστά μου πρόσωπα».

Πλήρης αναμένεται να ταξιδέψει η Σαλαμίνα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου