Ματαιώθηκε το τουρνουά στην Πάτρα - Δύο φιλικά έπαιξαν, μεταξύ τους, Ακαδημία και Πολυνίκης



Ματαιώθηκε το τουρνουά, που θα διοργάνωνε η Ακαδημία Πάτρας σήμερα (27/09), καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αθλητής του ΑΟ Ιωαννίνων. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε σε δύο φιλικά με αντίπαλο τον Πολυνίκη Ναυπλίου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ακαδημίας Πάτρας:


«Την Παρασκευή το βράδυ ειδοποίησαν οι υπεύθυνοι του ΑΟ Ιωαννίνων ότι ένας αθλητής τους κατόπιν test βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο  μπήκε όλη η  ομάδα σε εβδομαδιαία  καραντίνα. Έτσι το τουρνουά της Πάτρας ματαιώθηκε και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας μόνον ο  Πολυνίκης Ναυπλίου όπου και φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία των Σπορ.

Οι δύο σύλλογοι χώρισαν τους αθλητές τους σε δύο ομάδες και έδωσαν δύο φιλικά. Στο πρωινό φιλικό η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ νίκησε 32-27 (ημίχρονο 17-15). Στον απογευματινό αγώνα το σκορ έληξε  20-27 (ημίχρονο  10-12) με νικήτρια ομάδα τον Πολυνίκη Ναυπλίου.

Η ομάδα της Πάτρας ευχαριστεί και δημόσια την ομάδα του Ναυπλίου για την συμμετοχή της και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου