Βαλαβάνης: «Ισχυροποιούμε την άμυνα, χωρίς να θυσιάσουμε την επιθετική φυσιογνωμία της Δράμας»



Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του Bianco Monte Δράμα 1986, ευτυχώς, χωρίς κάποιον τραυματισμό, γεγονός που ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Βαλαβάνη, το ίδιο πολύ με τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του.

«Αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό, ότι δεν έχουμε τραυματισμούς που να μας προβληματίζουν. Είναι όλοι τους υγιείς και έχουν αυξημένη διάθεση για δουλειά, κάτι, που φαντάζομαι, οφείλεται στην τετράμηνη αποχή και έχουν προσέξει όλοι οι προπονητές», τόνισε στο greekhandball.com ο τεχνικός ηγέτης της Δράμας, προσθέτοντας για τη συνεισφορά του νέου γυμναστή και υπευθύνου φυσικής κατάστασης, Ηλία Καλαϊτζίδη: «Η δουλειά του είναι άκρως επαγγελματική, εξάλλου είναι γνωστός σε όλους μας εδώ. Έχει δουλέψει με αρκετούς αθλητές υψηλού επιπέδου και θα μας βοηθήσει πολύ στη φυσική κατάσταση, στην ενδυνάμωση και στην αποφυγή τραυματισμών».

Αναφερόμενος στα νέα στοιχεία που θα πρέπει να περιμένουμε από την Δράμα 1986, ο κ. Βαλαβάνης ήταν ξεκάθαρος: «Δεδομένων των αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό, των ανανεώσεων και των προσθηκών, θέλουμε να εστιάσουμε τη νέα σεζόν ακόμη περισσότερο στην άμυνα, δίχως, φυσικά, να θυσιάσουμε την επιθετική φιλοσοφία και φυσιογνωμία μας. Επιχειρούμε μία αλλαγή λογικής και ισχυροποιούμε την άμυνα, στοχεύοντας σε ακόμη πιο ισορροπημένο παιχνίδι».  


Σχετικά με τις… αναγκαστικές αλλαγές στον τρόπο δουλειάς του ελέω κορονοϊού, ο Σάκης Βαλαβάνης επισήμανε: «Για όλους μας είναι περίεργη και πρωτόγνωρη η κατάσταση. Είναι παράξενο να κάνουμε καθημερινά θερμομέτρηση, ή να χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικά αποδυτήρια, μεταξύ άλλων. Όπως και να έχει, όμως, αυτή είναι η κατάσταση και συνεχίζουμε να προσέχουμε πολύ, δίνοντας, φυσικά, προτεραιότητα, στην υγεία. Πέραν όλων των μέτρων, πλέον, είναι θέμα ατομικής ευθύνης η προστασία από τον Covid-19 και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλά». 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου