Pregame: Ιωνικός Ν.Φ.- Διομήδης Άργους


Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και Διομήδης Άργους «μονομαχούν» αύριο (29/2, 18:00), για τη δέκατη όγδοη αγωνιστική της Handball Premier. Ο Ιωνικός προέρχεται από την, εντός προγράμματος, ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ και αύριο (29/2) αναμένεται να έχει άλλη μία δύσκολη αποστολή κόντρα στους «Λύκους». Η ομάδα του Μάκη Παπακώστα, η οποία θα παραταχθεί πλήρης, βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, με δέκα βαθμούς. Ο Βασίλης Λιόλιος δήλωσε στο greekhandball.com:

«Έχουμε μια σειρά σημαντικών αγώνων και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τον αυριανό (29/2) αγώνα έχουμε δουλέψει αυτήν την εβδομάδα αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Ο Διομήδης είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ο Διομήδης Άργους γνώρισε την ήττα απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας, την προηγούμενη εβδομάδα, και πλέον καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «Λύκοι» είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει είκοσι δύο βαθμούς. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Χαλκίδης, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, ενώ ο αθλητής της ομάδας, Γιάννης Χαντέλης ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

«Έχοντας αφήσει στο παρελθόν την κακή εμφάνιση που κάναμε στον αγώνα με την Έδεσσα, ετοιμαζόμαστε για τον  αγώνα με τον ιστορικό Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Το σύνολο του Ιωνικού παρουσιάζεται σοβαρό στα εντός έδρας παιχνίδια του και έχει δυσκολέψει αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος. Με όπλο την άμυνα και το πάθος μας, θα κυνηγήσουμε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου