Ο Απόστολος Παλάσκας μιλά στο greekhandball.com



Συμβολικά επιλέξαμε αυτή την φωτο, από τον ιστότοπο του ΠΑΟΚ...
Γιατί ο Απόστολος Παλάσκας, στην 13η σεζόν του με τον Δικέφαλο του Βορρά, τα έχει...δεί όλα, αλλά, είναι επίμονος  στις επάλξεις και στηρίζει την ομάδα του, ως ηγετική φυσιογνωμία, πρώτος σκόρερ μα και δημιουργός, πρωταγωνιστής, συμπαίκτης αλλά και ΄΄ πατέρας΄΄, ειδικά  τώρα που ο ΠΑΟΚ αποδεκατίσθηκε και χρειάζεται  από όσους έμειναν όρθιοι, το 110%.
Το greekhandball.com  διέκοψε τον 31χρονο παίκτη, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ,  από το καφεδάκι με την παρέα  μετά την νίκη, εκεί σε στέκι στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, αλλά, τον ευχαριστούμε για την άμεση απόκριση του, καθώς, εδώ είμαστε για να αναδεικνύουμε τα πρόσωπα του αθλήματος.
Του ζητήσαμε να μας μιλήσει για την σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αερωπού Εδεσσας και την πολύ καλή απόδοση του. Οι τοποθετήσεις που μας έκανε :
΄΄ Ηταν μονόδρομος η νίκη σε αυτό το παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση μετά την ήττα στην Πυλαία. Θέλαμε την επιτυχία, ώστε να φθάσουμε στην 3η θέση και να μείνουμε εκεί τουλάχιστον έως το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Το ματς κύλησε όπως περιμέναμε, όπως ένα ντέρμπι. Ο Αερωπός, άλλωστε,  είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Στην επανάληψη, γυρίσαμε την άμυνα μας σε 6-0, βελτιωθήκαμε, πήραμε μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα στο σκορ, το κρατήσαμε έως το τέλος του παιχνιδιού και φθάσαμε στη νίκη που αξίζαμε και ήλθε δίκαια. Ολοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μεγαλύτεροι και μικρότεροι, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε καλύτερο, αλλιώς, δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την τωρινή εικόνα της ομάδας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε...΄΄.       

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου