΄΄ Αγγιγμα Ελλάδας στο Μελσούνγκεν από τον Ολυμπιακό΄΄ γράφουν οι Γερμανοί



O Ολυμπιακός ( φωτο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης-πηγή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ολυμπιακού ) είναι από το μεσημέρι στη Γερμανία για το Σαββατιάτικο ματς με την Μελσούνγκεν, ωστόσο, οι Γερμανοί προετοιμάζονται για την αναμέτρηση τους με τους ΄΄ερυθρόλευκους΄΄ όχι ως το φαβορί για την πρόκριση, αλλά, με εγκωμιαστικές αναφορές τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο ελληνικό χαντμπολ συνολικά.
Στον επίσημο ιστότοπο της η Μελσούνγκεν αναφέρεται σε ΄΄ άγγιγμα Ελλάδας΄΄ ενώ κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Γρηγόρη Σανίκη, που αγωνίσθηκε 8 έτη ( 2005-2013 ) στη γερμανική ομάδα.
Οι γηπεδούχοι δεν κρύβουν ότι αυτή την φορά θέλουν να πάνε πιο μακριά σε σχέση με την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου ήδη έχουν αγωνισθεί 2 φορές, αλλά, παράλληλα τιμούν τον αντίπαλο τους.
Παραδέχονται, μάλιστα, ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σημειώνουν ότι ΄΄ αν παίξουν τόσο άσχημα αμυντικά όσο με την Λειψία, αποκλείεται να πάρουν το προβάδισμα ασφαλείας που θέλουν για την ρεβάνς στην Ελλάδα ΄΄. 



΄΄ Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι δεν είναι μία ομάδα ελαφρών βαρών και δεν είναι δυνατό να υποτιμηθεί ΄΄ προσθέτουν οι Γερμανοί και αναφέρονται ξεχωριστά και στον Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα, με την Μελσούνγκεν το 2009.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου