Έπαιξαν για καλό σκοπό!!!

 

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο πήρε μέρος η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή». Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν, το απόγευμα της Τετάρτης (9/1), τον Αθηναϊκό, στο κλειστό του Βύρωνα, για την ενίσχυση της μικρής Μαρίας και τα έσοδα από το παιχνίδι διατέθηκαν αποκλειστικά στην οικογένεια της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας διήρκεσε δυο ημίχρονα των 25 λεπτών, χωρίς να κρατηθεί σκορ, καθώς δεν ήταν και αυτός ο σκοπός του αγώνα. Τρεις μέρες πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2019, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό, δείχνοντας να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι για την συνέχεια της πορείας τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφεται, στον αγώνα με την Πυλαία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/1, 18:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFPTV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε ένα τέτοιο αγώνα. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια των δυο ομάδων και κατέκλυσε το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δείχνει το ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο και πάντα θα στηρίζει τέτοιες δράσεις προσφέροντας από την πλευρά του σε δύσκολες καταστάσεις. Για εμάς ήταν μια ευκαιρία να μπούμε σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό καθώς το Σάββατο έχουμε την επανέναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Αρχίζουμε τους αγώνες μας για το 2019 κόντρα στην Πυλαία, στο γήπεδο μας, όπου με τον κόσμο μας δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην φετινή μας πορεία».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου