Τέταρτη συνεχόμενη νίκη ο Δούκας



Μπορεί ο Δούκας να δυσκολεύτηκε για 40' λεπτά, όμως με πολύ καλή άμυνα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ιδιαίτερα στο στο διάστημα 42'-56' στο οποίο δέχτηκε μόλις 2 τέρματα, επικράτησε με 25-19 του Αρη Νίκαιας για την 7η αγωνιστική της Handball Premier φτάνοντας στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του το τελευταίο διάστημα.

Αν και στο σκορ προηγήθηκε ο Δούκας με τέρμα του Κεδέρη, ο Άρης Νίκαιας πήρε το προβάδισμα στο 4:10 με τέρμα του Λαδάκη, ενώ στο 15' η διαφορά άγγιξε τα 3 τέρματα με τον Μιμίκο να κάνει το 2-5, με τον Βλαχοθανάση να έχει αποκρούσει 2 από τα 3 πέναλτι που είχε κερδίσει ο Δούκας και συνολικά 3 από τα 4 που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίχτες του Κώστα Μπούνα, βελτιώνοντας την αμυντική τους λειτουργία κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά και με ενα επι μέρους 6-3 ισοφάρισαν στο 26' με τέρμα του Κεδέρη που έκανε το 8-8. Στα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες σκόραραν από μια φορά, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 9-9 με τέρματα των Χαραλάμπους και Πολύδωρου.

Παρόμοια εικόνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους παίχτες του Τακη Μελετάκου να διατηρούν ενα ισχνό προβάδισμα 1-2 τερμάτων, με τους γηπεδούχους να φέρνουν ξανά το παιχνίδι στα ίσα με τον Αιβαλιώτη που έκανε το 15-15 στο 42' και να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μωραίτη να κάνει το 16-15 στο ίδιο λεπτό. Από εκείνο το σημείο, με αιχμή του δόρατος τον Μωραίτη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με την καλή τους άμυνα, άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά η οποία όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε, για να φτάσουν τελικά στη νίκη με σκορ 25-19. 

Στατιστικά σε λίγο..   



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου