Φτάνει πια!


Γράφει ο ΑΜΦΙΚΤΎΩΝ*

Φτάνει πια, ο Λαός να πάρει τα ηνία Τ ο είδαμε και αυτό! Το στυγερό εγκληματία Κουφοντίνα τον αναγορεύουν «πολιτικό κρατούμενο» και να ζητούν την αποφυλάκιση του με πράξεις βίας!!! 

Τούτο σημαίνει ότι το κράτος έχει αλωθεί, ή συμπλέει με το αναρχοφασιστικό εγκληματικό συνδικάτο. Με επτά δολοφονίες αθώων και τεράστια για την πατρίδα ζημία τώρα προσαγορεύεται «πολιτικός κρατούμενος» και ζητούν να αποφυλακιστεί. Με ένα ρεβόλβερ και με εκρηκτικά μια εγκληματική συμμορία (17Ν) που τόσο πόνο, οικονομική ζημιά και δεινά, αλλά και τόσα δυσμενή σχόλια των ξένων σε βάρος της χώρας δεν στάθηκαν αρκετά.

 Και το χειρότερον, προς το αυταρχικότερον επηρέασε τις πολιτικές εξελίξεις με αντιτρομοκρατικούς νόμους και άλλα πολλά. Και πάλι τώρα με σπασίματα ξαναχτυπά. 
Δυστυχώς η πατρίδα μας έχει πέσει στα νύχια αδίστακτων ξενοκίνητων αναρχοφασιστικών νεοφιλελεύθερων κομμάτων και εγκληματικών οργανώσεων που ασκούν την εξουσία για την υποδούλωση της λαϊκής κυριαρχίας σε μνημόνια, ελεύθερη λαθρομετανάστευση και ανεξέλεγκτη εγκληματική αναρχία και βία. 
Παράλληλα τώρα ξεπουλάνε και τα εθνικά δίκαια στην Μακεδονία, όπως στους ξένους πούλησαν την ιδιωτική και δημόσια των Ελλήνων περιουσία.
 Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Της αναρχίας το παρακράτος πλάι στο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βγήκε στο προσκήνιο. 
Αφού ροκάνισε τους πυλώνες της Δημοκρατίας (εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία) με τις αναρχικές οργανώσεις, τώρα αμφισβητούν τις Ε.Δ, τα Σ.Α, την Δικαστική Αρχή, τα Εθνικά μας Δίκαια και οδηγούν τη χώρα σε μια ανοιχτή σύγκρουση και σε εθνικό διχασμό.
 Εμείς που ζήσαμε τα «Δεκεμβριανά» μας θυμίζουν λίγο την κατάσταση εκείνη που κανείς δεν γνώριζε κυβερνά (το εθνικό κράτος ή το κομμουνιστικό παρακράτος;)

 Είναι καιρός το κράτος να επιβάλλει νόμο και τάξη προς πάσαν κατεύθυνση. Όταν όμως γίνεται θύμα η Αστυνομία εγκληματικών ενεργειών, όταν αυτονομούνται περιοχές των Αθηνών (Εξάρχεια, Αγ. Παντελεήμων κ.α) όταν τα ΑΕΙ γίνονται άνδρα αναρχικών και ναρκομανών, όταν η χώρα έχει καταντήσει καταφύγιο λαθρομεταναστών, κακοποιών, εγκληματικών στοιχείων και ναρκεμπόρων στο πιό κεντρικό σημείο, όταν ένα μέρος της ευθύνης του κράτους έχει εκχωρηθεί στις ΜΚΟ του Σόρος, όταν γίνονται δολοφονικές επιθέσεις κατά της αστυνομίας και ουδείς συλλαμβάνεται, αλλά και όταν κάποιος συλληφθεί αφήνεται ελεύθερος και αντί να καταδικαστεί αμέσως αθωώνεται, όταν αυτά συμβαίνουν και το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των κλεπτών πολιτικών μένει εν ισχύι σημαίνει ότι το κράτος έχει καταλυθεί από το παρακράτος ή λειτουργούν μαζί. Ούτως εχόντων των πραγμάτων η μοναδική λύση είναι:

 1) Να πέσει η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση και αναρχοφασιστική, ίνα κράτος και νόμος εμπεδωθεί. 
 2) Τούτο θα πραγματοποιηθεί με πάταξη της αναρχίας και σύλληψη των εγκληματικών αναρχοφασιτικων συμμοριών ...».
 3) Να επαναπατριστούν όλοι οι λάθροι στις πατρίδες των όπως κάνει τώρα η Ιταλία. 
4) ΟΧΙ στα Σκόπια στο όνομα της Μακεδονίας.
 5) Να ορθώσουμε το ανάστημα μας στην Ε.Ε και να ζητήσουμε τις Πολεμικές Αποζημιώσεις από Γερμανία.
 6) Να οργανώσουμε την άμυνα μας με προοπτική την αντιμετώπιση της επεκτατικής Τουρκίας.
 7) Να ενωθεί ο απανταχού Ελληνισμός με την χορήγηση ψήφου στους ομογενείς.
 8) Να δούμε το πρόβλημα της ανάπτυξεως εξ υπαρχής (μείωση φορολογίας, πολύπλευρη εξωτερική πολιτική κλπ). 
9) Να γυρίσουμε τις πλάτες στα διεφθαρμένα κόμματα τα παλιά που ευθύνονται για κλοπές και χρεοκοπία. Φθάνει πιά !!!

 *Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών http://amphiktyon.blogspot.com /(kostas01@cyta.gr) 

Γράφει ο ΑΜΦΙΚΤΎΩΝ* Ελληνική Φωνή, Ιούλιος-Αύγουστος 2018 5Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου