Σχολή Διαιτητών - Κριτών - Παρατηρητών Beach Handball στην Αθήνα


H Επιτροπή Beach Handball της Ο.Χ.Ε. διοργανώνει Σχολή Διαιτητών – Κριτών – Παρατηρητών.
  • Πότε: 25, 26 και 27 Ιουνίου 2018, 17:00 – 21:30.
  • Πού: Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο γραφείο του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαιρίσεως Αττικής (ΣΥ.Δ.Χ.Α.), Μονής Προδρόμου 9 & Αριστοτέλους 106 (περιοχή πλ. Βικτωρίας), Αθήνα.
  • Ποιοι/ες μπορούν να συμμετάσχουν: Στην Σχολή μπορεί να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει τα μαθήματά της – σε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες (διαιτητής, κριτής, παρατηρητής) - οποιοδήποτε στέλεχος, μέλος ή φίλος/η του αθλήματος έχει ήδη αποφοιτήσει από αντίστοιχη Σχολή του Χάντμπωλ σάλας. Ηλικιακά όρια για τους/ις υποψήφιους/ες ως διαιτητές: 18 – 35 ετών.
  • Δηλώσεις συμμετοχής: Οι υποψήφιοι/ες θα συμπληρώσουν την Δήλωση Συμμετοχής τους στην Σχολή κατά την πρώτη ημέρα της παρουσίας τους σε αυτήν.
  • Κόστος συμμετοχής: 6€.
Πληροφορίες: Περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να πάρουν απευθυνόμενοι/ες στην ηλ/νική δ/νση (e-mail): beachhandball@hhf.org.gr ή στο τηλ.: 6977456282.



Στους επιτυχόντες/ούσες της Σχολής θα απονεμηθεί Δίπλωμα Διαιτητού, Παρατηρητού ή Κριτού του Beach Handball και θα μπορούν να ενεργοποιηθούν άμεσα στις διοργανώσεις της Ο.Χ.Ε. στην άμμο.

Εκ της Επιτροπής Beach Handball της Ο.Χ.Ε.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου