Για τη νίκη-πρόκριση στο Άργος ο Δούκας



Στο Άργος ταξιδεύει αύριο (Τετάρτη 25/04) το μεσημέρι η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕΔ για το ματς κόντρα στον τοπικό Διομήδη το οποίο διεξάγεται στο κλ. γυμναστήριο της Νέας Κίου και αρχίζει στις 17:30 (ΕΡΤ 3)…

Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα την προημιτελικής σειράς των play off με τους «μπλε» να προηγούνται ήδη 1-0 νίκες μετά το 24-21 του περασμένου Σαββάτου στο Δαΐς και χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να περάσουν στους «4» της Handball Premier!

Ο παίκτης του ΑΣΕ Δούκα, Πάνος Αποστολίδης μίλησε για το δεύτερο παιχνίδια με τον Διομήδη Άργους που έχει μπροστά τους τονίζοντας ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται ήδη πολύ καλά ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι το 2-0 και η πρόκριση στα ημιτελικά. «Το περασμένο Σάββατο καταφέραμε και πετύχαμε την πρώτη μας νίκη σε αυτη τη σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Διομήδη και πήραμε προβάδισμα όμως το αυριανό παιχνίδι μέσα στο Άργος ξέρουμε ότι θα είναι διαφορετικό. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και αγωνιστική προσήλωση για να μπορέσουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας και να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο Διομήδης μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, το γνωρίζουμε καλά όμως εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου