Τετραμελής σπείρα λήστευε ηλικιωμένους στο Βόλο

Τουλάχιστον δυο ηλικιωμένοι έζησαν στιγμές τρόμου στα χέρια μιας σπείρας νεαρών κακοποιών που εισέβαλαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο στα σπίτια τους στην πόλη του Βόλου και τους χτύπησαν χωρίς έλεος, για να αρπάξουν τις…

 

λιγοστές οικονομίες τους και όσα τιμαλφή είχαν. Οι δυο ληστείες εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια η οποία ερευνά αν η συμμορία έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων.

Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία περιλαμβάνονται ένας 36χρονος και ένας 20χρονος που συμμετείχαν και στις δυο ληστείες, ενώ δύο 18χρονοι κατηγορούνται για μια από αυτές. Από την έρευνα των αστυνομικών αποκαλύφθηκε ότι στις 16 Οκτωβρίου ο 36χρονος και ο 20χρονος εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο σπίτι ενός 86χρονου και τον χτύπησαν αλύπητα για να αρπάξουν όλα κι όλα… 50 ευρώ! 

Στην πορεία της  έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις κακοποιοί είχαν διαπράξει και δεύτερη ληστεία τρεις ημέρες αργότερα, με θύμα μια 87χρονη γυναίκα την είσοδο του σπιτιού της οποίας διέρρηξαν. Δύο απ’ αυτούς μπήκαν μέσα ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί τους παρέμειναν έξω φυλάγοντας τσίλιες. Μόλις βρήκαν μπροστά τους την ηλικιωμένη, την ξυλοκόπησαν, άρπαξαν πρωτοφανή βιαιότητα από το δάχτυλό της τη χρυσή βέρα της, έκλεψαν ακόμη ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα και 12 ευρώ και εξαφανίστηκαν! Τα  χρυσαφικά βρέθηκαν σε ένα ενεχυροδανειστήριο όπου τα είχε πουλήσει ο 20χρονος και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου