ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ; ΦΩΤΟ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

12 πρόσφυγες δολοφονημένοι από ντόπιους και ξένους δουλέμπορους. Νεκρά παιδιά δολοφονημένα από συνεργάτες των Τούρκων, Πακιστανούς ξεπλυματίες "ανταλλακτηρίων συναλλάγματος" και ντόπιους νταβατζήδες τους.Φωτογραφίες από τις όχθες της Τουρκίας απέναντι από την Κω, όπου σήμερα, η θάλασσα ξέβρασε πάλι δεκάδες πνιγμένους μετανάστες από σχεδία που ανετράπη κατά την διάρκεια της νύχτας για άγνωστους λόγους - υπάρχουν μαρτυρίες για άντρες με μαύρες κουκούλες που τους επιτίθενται καθώς επιχειρούν να διασχίσουν το πέρασμα. Αυτό δεν είναι ατύχημα. Αυτό είναι δολοφονία. Αυτό δεν είναι τραγωδία, είναι προσχεδιασμένο έγκλημα. Αυτό είναι αποτέλεσμα υπογραφών, δηλώσεων, προπαγάνδας μίσους, αισχροκέρδειας, φανατισμού, ανθρώπινων, συνειδητών κινήτρων και όχι θέλημα θεού ή φυσική καταστροφή. Υπάρχουν άνθρωποι (??) που παίρνουν αποφάσεις, που έχουν εξουσία, που είναι ένοχοι για αυτή την φρίκη... ενώ εργάζονται σκληρά και πληρώνονται αδρά για τον άδικο θάνατο που σκορπάν. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν όνομα, διεύθυνση, πόστα... και ο καθένας τους μακροσκελές αρχείο που στοιχειοθετεί εναντίον τους έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 
Οι ένοχοι βρίσκονται παντού - από τον υπόκοσμο μέχρι κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις, με ενδιάμεσες στάσεις κυρίως τα ΜΜΕ, απ' όπου και ξεχύνεται το νεοφιλελεύθερο δηλητήριο που έχει καταστρέψει την κοινωνία και την οδηγεί σε μαθηματική ακρίβεια σε γενικευμένη σύρραξη και ολική καταστροφή.
Στο όνομα αυτού του αθώου θύματος, που θα παραμείνει άγνωστο επειδή εκπροσωπεί μια οικουμενική αλήθεια μες στην μοναδικότητα του, το καθεστώς που επικρατεί απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ευρώπη πρέπει να καταρρεύσει το συντομότερο δυνατό μπας και ανασάνουμε λίγο, γιατί βρόμισε θάνατο ο αέρας και δεν αντέχεται πια η κατάσταση.
Το Άουσβιτς είναι εδώ, υπερλειτουργεί και είμαστε όλοι συνεργάτες και δεσμώτες του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είχαμε πει ποτέ ξανά, αλλά, αποτύχαμε.
 http://ift.tt/1Vx9GxK





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου