Ν.Παππάς: Με νομοσχέδιο η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών

Ν.Παππάς: Με νομοσχέδιο η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμώνΝομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας  Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

«Κάποιοι θέλουν την διατήρηση ενός άναρχου, χωρίς κανόνες τηλεοπτικό τοπίο. Εμείς από την πλευρά μας το λέμε με έμφαση: δεν μας απασχολούν αυτές οι αντιδράσεις. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τάξη», τόνισε ο Ν.Παππάς και κάλεσε την αντιπολίτευση «να μην ταυτιστεί με όσους νομίζουν ότι θα έχουν θεσμική - φορολογική - οικονομική ασυλία στο διηνεκές».

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ , χαρακτήρισε ως «κορυφαίο πλήγμα της Δημοκρατίας» την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Για το νομοσχέδιο που αφορά στην επαναλειτουργία της δήλωσε ότι "παρά το ότι κάποιοι άρχιζαν να φωνάζουν ότι το νομοσχέδιο θα το κόψουν οι δανειστές - λες και είναι οι ντουντούκες – η κυβέρνηση εμφανίζεται συνεπής με τις τις προεκλογικές της δεσμεύσεις".
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου