Κυριάκος Μητσοτάκης: Χουντίνι, ο Μάρδας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χουντίνι, ο Μάρδας
Η κυβέρνηση πλήττει την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ με την απόφαση της να δεσμευτούν τα ταμειακά αποθέματα τους, δήλωσε στον focus fm 103,6 ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να σεβαστεί τις νομικές διαδικασίες οι οποίες διέπουν το ζήτημα.
Είναι πρόβλημα νομικό, αλλά και πολιτικό, καθώς η κυβέρνηση με την αδράνειά της έχει φέρει τη χώρα σε οριακή κατάσταση.

«Πολλά στελέχη της κυβέρνησης δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο, γι αυτό αδυνατούν να κατανοήσουν το μέγεθος της ασφυξίας που επέφερε η πολιτική της δήθεν διαπραγμάτευσής τους» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι «το δίλλημα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο είναι σαθρό, καθώς το πραγματικό δίλλημα είναι μεταρρυθμίσεις, η αδιέξοδο. Στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν χρήματα χωρίς πρόγραμμα. Μόνο οι αγορές θα ήταν πηγή ρευστότητας, αλλά αυτές έχουν γυρίσει την πλάτη στην Ελλάδα»

Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος «ως νέος Χουντίνι ανακάλυψε ξαφνικά χρήματα από το πουθενά».

Αναφερόμενος στην εικόνα της βουλής, δήλωσε ότι «δεν τιμά τη χώρα αυτή η αντιπαράθεση και πρέπει όλοι να ρίξουν του τόνους», ενώ επανέλαβε πως «μετάνιωσε που ψήφισε την κ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ακολουθεί προσωπική πολιτική διαδρομή»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου