"Ανοιγμα" Λαφαζάνη στη Μόσχα-Σκληρή επίθεση από Λοβέρδο

Σφοδρή αντιπαράθεση, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, σημειώθηκε  στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του  Ανδρέα Λοβέρδου στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον Π. Λαφαζάνη "οπαδό και εκπρόσωπο της δραχμής, της ρήξης, της πτώχευσης και των κομπαδόρικων συμφερόντων που βρίσκονται πίσω από αυτή", σημειώνοντας ότι ο λαός θα αποτρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή. 

Απαντώντας ο υπουργός, χαρακτήρισε τον Αν.Λοβέρδο "εκπρόσωπο της πέμπτης φάλαγγας στην Ελλάδα", η οποία, "μαζί με το μεγάλο κεφάλαιο και τα μίντια δεν θέλει αν ασκείται καμία κριτική στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη".

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πραγαμτοποίησε και άνοιγμα προς τη Μόσχα, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να αποκλείσουμε τη Ρωσία και το ρωσικό φυσικό αέριο, όσο και αν υπάρχουν αντιδράσεις ευρωπαϊκές ή υπερατλαντικές» και προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θέλει "μία Ευρώπη των λαών, όχι του κεφαλαίου και των πιστωτών".




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου