Μ.Σουλτς: Η υπομονή μας για την Ελλλάδα δεν είναι απεριόριστη

Μ.Σουλτς: Η υπομονή μας για την Ελλλάδα δεν είναι απεριόριστη
Σε νέες απειλές και εκβιασμούς κατά της Ελλάδας  προχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο Μάρτιν Σουλτς  σε συνέντευξή του στην Bild, δήλωσε ότι "σε περίπτωση που η Αθήνα αποσύρει τις ήδη συμπεφωνημένες μεταρρυθμίσεις, τότε δεν θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές στην Ευρώπη,αυτό το έχει καταστήσει σαφές η ΕΕ στην ελληνική κυβέρνηση".

Κατά τον Μ.Σουλτς " αυτή τη στιγμή έχει υπάρξει πρόοδος, αλλά δεν είναι επαρκής".

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου σημείωσε ότι "η Ευρώπη θα κάνει τα πάντα ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη" ενώ αναφερόμενος σε ένα ενδεχόμενο τρίτο πακέτο βοήθειας προς τη χώρα μας, είπε:


«Προς το παρόν βρισκόμαστε στα μισά του δεύτερου πακέτου διάσωσης. Αυτή η διαδικασία πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και στη συνέχεια θα δούμε που βρισκόμαστε. Θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε για περαιτέρω βήματα, όταν η Ελλάδα θα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της".

Παράλληλα,σχολιάζοντας τη στάση της Αθήνας στις διαπραγματεύσεις, σημείωσε:
 
"Εκνευρίζομαι αρκετά συχνά με αυτή την κυβέρνηση, αλλά παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραμείνουμε δίκαιοι. Έχουν αναλάβει την εξουσία εδώ και σχεδόν τρεις μήνες και ‘κληρονόμησαν’ ένα βουνό προβλήματα, όπως καμία άλλη κυβέρνηση πριν από αυτούς. Φυσικά έχουν κάνει και λάθη, αλλά αυτά τα κάνει κάθε κυβέρνηση που μόλις έχει αναλάβει τα καθήκοντά της".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου